Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com verkoopt geniale YAMAHA onderwaterscooter voor deze zomer

lidl onderwaterscooter

Zoals we weten staat de zomer voor de deur. Als je van plan bent om deze zomer te genieten, moet je je plannen op tijd maken. En als je er een topzomer van wilt maken dan moet je even langsgaan op de site van Bol.com! Ze hebben nu namelijk een toffe onderwaterscooter te koop.

Bol.com onderwaterscooter

YAMAHA Seascooter RDS200

In de meeste gevallen kun je bij Bol.com terecht voor gadgets met wat zachtere prijzen en ook deze keer stelt de website niet teleur!. Zo kwamen we deze YAMAHA Seascooter RDS200 tegen. Check de actuele prijs hier op Bol.com!

De beschrijving

De beschrijving zegt het al: “De Yamaha RDS200 is een absolute liefhebber voor alle watersporters, en staat voor ultieme plezier onderwater.
Heel gemakkelijk kan je met maximaal comfort, tijdens snorkelen en duiken tot 30 meter diepte. Met een snelheid van 3.2 km/h ben je snel op je favoriete duikplek. De Seascooter kan zowel in het zwembad, en andere zwemgelegenheden of de zee gebruikt worden. Het is makkelijk en ideaal de Seascooter mee te nemen met de vakantie en autovakantie. Je kan de Seascooter makkelijk meenemen in een sporttas.”

Bron: VKMAG

Beeld: Bol.com & YouTube Yamaha Seascooters

You May Also Like