Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com verkoopt geniaal klassiek Playmobil Volkswagen T1-busje

Playmobil Volkswagen busje

Het is misschien wel de droom van een groot deel van de mensheid: een eigen Volkswagen-busje hebben om daar mooie road trips mee te maken. Deze droom komt voor velen niet uit, maar je kunt er nu ook aan een makkelijkere manier aan komen. Bol.com verkoopt namelijk een set met een klassiek Playmobil Volkswagen T1 campingbusje!

Playmobil Volkswagen busje

Volkswagen-busje

Het Volkswagen-busje staat symbool voor reizen, vrijheid en vakantie. Een betere combinatie ga je volgens ons niet vinden. Maar weinig mensen kopen in hun leven een echt Volkswagen-busje om de wereld mee rond te touren. Soms laat je portemonnee het gewoon niet toe. Wat je portemonnee misschien wel toelaat is een Playmobil versie van de Volkswagen-bus!

Playmobil

De Playmobil Volkswagen-bus is een stuk betaalbaarder, maar niet per se minder leuk. Vooral als je nostalgische gevoelens hebt bij Playmobil, is dit misschien een gouden combinatie. De bus heeft een afneembaar dak en koffer. Het interieur van de bus bevat een opklapbare eettafel, neerklapbare achterbank, zijdeuren die open kunnen (incl. spiegel) en zelfs ruimte voor boodschappen! Klinkt ideaal en dat is het ook! Check de actuele prijs hier op Bol.com

Playmobil Volkswagen busje

Bron: Bol.com

Beeld: Playmobil

You May Also Like