Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com verkoopt geniaal apparaatje waarmee je dood biertje weer springlevend maakt!

We kennen allemaal de irritaties van een vers getapt biertje dat na verloop van tijd zijn schuimkraag verliest. Dit probleem kan echter worden vermeden met behulp van de ultrasonische bier opschuimer van Bol.com. Dit handige apparaatje kan een doodgeslagen biertje weer tot leven wekken en een dikke schuimkraag creëren. 

De Into Stock Beer Foamer

De Into Stock Beer Foamer is een handig apparaatje dat door middel van ultrasonische trillingen perfect schuimend bier produceert, wat de smaak van het bier ten goede komt en de aroma behoudt. Het apparaat werkt op een voltage van 3,7V en heeft een maximale werkstroom van 2A. Deze bier opschuimer is voorzien van een ingebouwde batterij van 1800mAh, die in slechts 4 uur kan worden opgeladen. Dankzij het compacte formaat van slechts 205 gram is de mini versie gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

Makkelijk

Het chassis van de Into Stock Beer Foamer is voorzien van een siliconen pad, waardoor de bubbler stevig op zijn plek blijft en het bier niet gemakkelijk kan morsen. Dit zorgt ervoor dat je zonder zorgen van je perfect geschuimde biertje kunt genieten. Deze bier opschuimer kan het bier niet alleen schuimend maken in het glas, maar het is ook een geweldige toevoeging voor elke feestelijke gelegenheid, zoals familiebijeenkomsten, zakelijke onderhandelingen, bars en andere uitgaansgelegenheden. Het creëert een gezellige sfeer en maakt het genieten van een biertje nog leuker.

Werking en prijs

De werking van de Into Stock Beer Foamer is eenvoudig. Zet de schakelaar aan om de helft van het water in de lade te activeren en vul het glas voor 60% met bevroren bier. Druk op de ultrasonische touch-knop om schuim te produceren. De blauwe lampjes knipperen tijdens het gebruik, de rode lampjes branden tijdens het opladen en het licht gaat uit wanneer het apparaat volledig is opgeladen. Kortom, de Into Stock Beer Foamer is de perfecte gadget voor iedereen die van een goed glas bier houdt en graag het beste uit zijn of haar bier ervaring wil halen. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

bieropschuimer
bieropschuimer
bieropschuimer
bieropschuimer

Check ook: Bol.com verkoopt XL frituurpan waar je een heel pak frikandellen tegelijk in kan bakken!

Bron: guys.nl

Beeld: bol.com

You May Also Like