Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bloedmooie Jutta Leerdam straalt in nieuwe Videoland docu

zussen jutta leerdam

De prachtige Jutta Leerdam kennen we vast als de mooiste sportvrouw van Nederland, maar ook als professionele schaatser. Zij is namelijk samen het haar vriend Koen Verweij samen aan het trainen voor de Winterspelen in Peking. Videoland heeft het besluit genomen er een camera op te zetten, zodat wij kunnen kijken naar de voorbereidingen van het koppel.

Olympische Winterspelen

Koen en Jutta hebben namelijk als doel om een gouden plak binnen te slepen op de Winterspelen in Peking. Maar daarvoor moeten ze zich natuurlijk eerst zien te plaatsen voor de Winterspelen. Dat zal namelijk plaatsvinden op het Olympische kwalificatietoernooi in Heerenveen. Het stel wordt op de voet gevolgd door de documentairemaker Nick Hoedeman naar dit belangrijke toernooi.

Alles of niets

Er is hiervoor ook een toepasselijke naam gekozen door de heren van Videoland. Het heet namelijk Koen en Jutta – Alles of Niets, en niet alleen de loodzware voorbereidingen van Koen en Jutta op het toernooi worden gevolgd, maar ook het privéleven van het koppel komt aan bod. Ze gaan namelijk op vakantie naar St.-Moritz en zij bezoeken regelmatig hun familie. Er wordt tijdens deze familiebezoeken openlijk gesproken over de impact die het schaatsleven van Koen en Jutta op hun familieleven heeft door de ouders, broers en zussen. Koen en Jutta – Alles of Niets is een driedelige docuserie en is vanaf 20 januari volledig te bekijken op Videoland. 

Check de trailer van de docu over Jutta Leerdam en Koen Verweij hier:

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is sinds 2018 een zekerheidje in de FHM500. Ze heeft namelijk nooit langer dan de 36e plek gestaan, en ze stormde zelfs de top-5 binnen met een mooie vijfde plek in 2019. Zij werd hiermee gekroond tot de Mooiste Sportvrouw van Nederland. Zij viel eind 2019 nog een keer in de prijzen, want jullie vonden ook nog eens dat Jutta de Mooiste Billen van Nederland had!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply