Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bizar moment tijdens de Top 2000

Beeld: Loesoe

Het jaarlijkse evenement van de NPO Radio 2 Top 2000 staat bekend om zijn gezellige sfeer, waar mensen samenkomen om te genieten van de beste muzieknummers aller tijden. Het is een tijd van feestvieren, herinneringen ophalen en genieten van de muzikale hoogtepunten die het afgelopen jaar hebben gemarkeerd. Helaas kan zo’n positieve sfeer soms worden verstoord door ongepast gedrag. In dit geval doet zich een bizar incident voor waarbij een man een vrouw betast tijdens een Top 2000-momentje. Heb je soms aandacht tekort?

Bizar moment

Dit jaar gebeurde er iets opmerkelijks tijdens een Top 2000-momentje op tv. Terwijl een groep mensen samenkwam om te luisteren naar hun favoriete nummers en herinneringen op te halen, raakte een man de borst van een vrouw aan. Waarom zou je dat in hemelsnaam doen? Bekijk hier de video.

Bizar moment tijdens de Top 2000

De Top 2000

De NPO Radio 2 Top 2000 is een jaarlijkse muzikale traditie in Nederland die plaatsvindt aan het einde van het jaar. Het is een periode waarin muziekliefhebbers van alle leeftijden samenkomen om te stemmen op hun favoriete nummers en vervolgens te genieten van een uitgebreide lijst met de beste muzieknummers aller tijden. Deze bijzondere countdown begint op 25 december en loopt door tot oudejaarsavond, waarbij de nummer één positie wordt onthuld om middernacht.

Wat deze jaarlijkse traditie zo geliefd maakt, is het diverse repertoire aan liedjes dat wordt opgenomen in de lijst. Van klassieke rockhits tot tijdloze ballads en hedendaagse popnummers, de Top 2000 heeft voor ieder wat wils. Het is een kans voor muziekliefhebbers om herinneringen op te halen, nieuwe favorieten te ontdekken en te genieten van de kracht van muziek om emoties en verhalen te delen.

De NPO Radio 2 Top 2000 is veel meer dan alleen een muzieklijst; het is een viering van muziek die mensen samenbrengt, gesprekken op gang brengt en een gevoel van saamhorigheid creëert in Nederland tijdens de feestdagen. Het is een jaarlijks hoogtepunt waar velen naar uitkijken en een traditie die de rijke muzikale geschiedenis van Nederland en de wereld viert.

Check ook:
KONING WILLEM-ALEXANDER DOET MEE AAN DE TOP 2000 SHUFFLE

You May Also Like