Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bizar moment in Perfecte Plaatje op Reis: Kees van der Spek spot oude bekende

kees van der spek
Beeld: Instagram

Misdaadverslaggever Kees van der Spek, ook wel bekend als Cheese from the Bacon, heeft op Instagram zijn ‘verbijstering’ geuit over een recente aflevering van het televisieprogramma “Het Perfecte Plaatje op Reis”. Tijdens de aflevering zag Van der Spek tot zijn verbazing iemand verschijnen waarmee hij in het verleden problemen heeft gehad. Hij deelde zijn ervaring en gevoelens over de uitzending met zijn volgers op Instagram.

In 2020

Op Instagram schreef Van der Spek: “Hahahahaha! Verbijstering en hilariteit gisteravond toen wij #hetperfecteplaatje keken”. Hij legde uit dat Tijl Beckand en Rick Brandsteder in Kaapstad ternauwernood aan een gevaarlijke situatie zijn ontsnapt. Van der Spek herinnerde zich dat hij in 2020 op slechts 30 meter afstand van de opnamelocatie een gewapende overvaller wist te stoppen: “Tijl Beckand en Rick Brandsteder gaan hier in Kaapstad door het oog van de naald! In 2020 vloerde ik deze gewapende 0vervaller bij een toiletgroep 30 meter rechts van de opname.”

Vele reacties

Bij zijn bericht plaatste Van der Spek een foto van Beckand en Brandsteder, waarop de betreffende persoon duidelijk te zien is. Hij stond slechts een paar meter van het duo verwijderd. Daarnaast deelde hij een video waarin te zien is hoe hij de man persoonlijk aanpakte, drie jaar geleden. Het bericht van Van der Spek ontving veel reacties. Onder andere Freek Vonk, presentatrice Daphne Bunskoek, Sylvana IJsselmuiden, Victor Brand, Maxim Hartman en Chantal Janzen prezen hem in de reacties. Overigens werd “Het Perfecte Plaatje op Reis” goed bekeken, met maar liefst 849.000 huishoudens die het programma volgden. Eloise van Oranje moest deze keer het strijdtoneel verlate

Check ook: Kees van der Spek vindt René van der Gijp-kloon in Spanje

Bron: trendnieuws.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like