Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Biggetje wordt geboren met edele delen op plek de van zijn ogen

picture19-600x300

Dat moeder natuur nogal haar eigen willetje heeft wisten we al langer dan vandaag. Maar sommige mislukte gevallen zijn wel heel erg opmerkelijk. Zo werd er laatst een biggetje geboren met een jodokus op zijn voorhoofd en een ander krulstaartje zonder geslacht. Het blijkt maar weer eens dat het niet iedereen gegunt is. Biggetjes komen wel eens vaker mismaakt ter wereld, maar afgelopen week werd er op een Amerikaanse varkenshouderij wel een heel bijzonder gevalletje geboren. Het biggetje zou zijn geboren met een zakje op de plek waar zijn ogen zouden moeten zitten.

Doordat er jaarlijks grote hoeveelheden biggetjes worden gefokt voor de commerciële industrie, is het logisch dat sommige van de beestjes onderontwikkeld zijn. De afwijkingen van de mutantbiggetjes hebben vaak meerdere oorzaken zoals inteelt, slechte voeding en milieuvervuiling. Hierdoor worden er veel biggetjes geboren met een afwijking. Toch blijft het bizar wanneer er een beestje ter wereld komt met bepaalde lichaamsdelen op een plek waar ze niet thuishoren.

Volgens zijn eigenaar was het niet een duidelijk of het treurige beestje een mannetje of een vrouwtje zou zijn. Wel was het direct duidelijk dat het onfortuinlijke wezentje hersendood zou zijn en daarom na een korte tijd zou zijn afgemaakt. Hoe zielig het ook klinkt, het zal waarschijnlijk het beste zijn geweest voor het beestje zelf. Want zeg nou eerlijk, zou jij het leuk vinden om door het leven te gaan als een wandelende zak?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like