Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Zo krijg jij je bier of frisdrank in 2 minuten ijskoud!

in 2 minuten ijskoud

Het is megawarm en het lijkt nog wel eventjes aan te houden, zélfs met de regenvoorspelling van de komende dagen. Afkoelen gaat nog even niet gebeuren, dus dan kan je maar beter voorbereid voor de dag komen met lekkere koele drankjes. Maar een grote fout: je vergeet een blikje bier of frisdrank in de koelkast te zetten… Dom! Gelukkig is er nu een heel slimme truc voor om de drankjes koud te krijgen!

in 2 minuten ijskoud

Koele drankjes

Het is misschien wel één van de meest vervelende dingen van de zomer: met niet gekoelde drank zitten terwijl je mega veel dorst hebt en het warm hebt van het warme weer. Je kunt het drankje even in de vriezer bewaren, maar ook dan moet je toch even wachten. Daar hebben we helemaal geen zin in! Met dit trucje kun je ervoor zorgen dat jouw cola, biertje of ice tea binnen twee minuten ijskoud is!

Benodigheden

Het enige wat je nodig hebt is: een blikje drinken, een kom met water, wat ijsblokjes en zout. Het enige wat je doet is de kom water vullen met een handjevol ijsblokjes en een paar lepels zout. Roer het goedje dan even goed en wacht twee minuten: voilà! Begrijp je toch niet helemaal wat de bedoeling is? Check de videotutorial hieronder dan!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like