Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bibi Breijman doet opvallende onthulling over Waylon: “Slappe l*l”

Waylon is 60.000 euro armer door erectieproblemen
Beeld: Instagram Bibi Breijman & Waylon

Bibi Breijman heeft vandaag een belangrijk en emotioneel moment beleefd met de lancering van haar allereerste single, getiteld “Toverdrank.” In dit nummer deelt ze op indringende wijze het verhaal van een bijzonder donkere periode in haar leven, een tijd waarin ze het gevoel had dat iedereen een mening over haar had. In een openhartig gesprek met Shownieuws onthulde Bibi haar diepste gevoelens en gedachten.

“Toverdrank”

Vier lange jaren heeft Bibi Breijman aan het nummer “Toverdrank” gewerkt, en ze straalt van trots dat het eindelijk het levenslicht ziet. Naar eigen zeggen heeft ze al lovende reacties ontvangen op het nummer, en ze benadrukt hoe muziek een helende kracht heeft gehad in haar leven. Voor haar is het alsof ze nu een belangrijke hoofdstuk afsluit. “Toverdrank” neemt de luisteraar mee naar een pijnlijke tijd in Bibi’s leven, kort na de geboorte van haar kind, toen ook naar buiten kwam dat haar vriend Waylon haar had bedrogen. Het was een periode van innerlijke strijd die ze moest doorstaan, en de publieke aandacht maakte die strijd alleen maar pijnlijker, zoals Bibi Breijman openhartig deelde voor de camera’s van Shownieuws.

bibi breijman

“Slappe l*llen”

Het thema van overspel komt ook aan bod in het nummer, en Bibi benoemt haar eigen fouten in het leven. Daarbij geeft ze aan dat ze ook weleens een scheve schaats heeft gereden. Ze erkent dat niemand perfect is en dat zulke uitdagingen bij het menselijk bestaan horen. Wel een beetje een rare reactie, als je het ons vraagt. Het is opmerkelijk dat Bibi destijds Waylon als een ‘slappe lul’ beschouwde, maar tegelijkertijd lijkt het haar ook enigszins aangetrokken te hebben. Ze verklaart met een glimlach dat ze nu eenmaal valt voor mannen met een zachtere kant, waarbij ze grappend toevoegt: “Ja, ik val op slappe lullen, ik kan daar niets aan doen.”

Check ook: Instagram-volgers woest op Bibi Breijman om ‘levensgevaarlijk’ filmpje van dochter

Bron: showblad.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like