Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bezoeker van de Efteling plundert Wensbron terwijl omstanders filmen

Efteling Wensbron
Beeld: YouTube

De Efteling, een geliefd pretpark in Nederland, staat momenteel in rep en roer na een schokkend incident dat zich gistermiddag heeft voorgedaan. Een bezoeker van het park sprong in de iconische ‘Wensbron’, een put waarin bezoekers vaak symbolisch een muntje werpen terwijl ze een wens doen. Wat volgde was echter verre van een wens waardig.

Bezoeker stapt Wensbron binnen

De videobeelden tonen een opmerkelijke gebeurtenis: een bezoeker van de Efteling stapt in een korte broek de Wensbron binnen. Terwijl omstanders toekijken, lijken ze de man uit te lachen. Vervolgens buigt hij zich voorover en begint met zijn handen alle muntjes uit de bron te vissen. Het tafereel draagt een gevoel van kinderachtigheid en zieligheid met zich mee. ”Het ziet er asociaal uit, zeker voor een volwassene. Meestal zijn het kinderen die zoiets doen.” ”Zij weten niet altijd wat ze doen. Dan buigen ze over de rand. Maar dat er iemand daadwerkelijk in de put klimt om geld te pakken, heb ik nog nooit gezien.” zegt woordvoerder Steven van Gils.

Veel geld

Steven voegt ook toe dat de opbrengsten al lange tijd ten goede komen aan ‘Save the Children’. Het gedrag van de man is daarom absoluut ongepast. Op dit moment is de exacte omvang van de buit nog niet duidelijk, maar het lijkt erop dat hij mogelijk aanzienlijke hoeveelheden geld heeft weten te bemachtigen. Helaas merkt Steven op dat hij en zijn team de man niet tijdig hebben opgemerkt; anders hadden ze onmiddellijk beveiligingsmaatregelen genomen.

Check ook: KIND WENST SAMEN MET SNEEUWWITJE DAT HAAR VADER TERUG KOMT

Bron: trendnieuws

Beeld: YouTube

You May Also Like