Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bewezen: knetters van vrouwen stinken erger dan die van mannen

knetter

Mannen worden vaak gezien als ruftende, stinkende wezens en de vrouw als schoon en rein. Maar is dat ook echt zo? Uit een onderzoek blijkt eigenlijk het tegenovergestelde. Vrouwen ruiken dus helemaal niet zo lekker als dat we denken! 

Vrouwen vs. mannen

Een medisch tijdschrift uit Nieuw-Zeeland heeft onlangs een artikel gedeeld waarin een aantal feitjes staan over de vrouwelijke uitlaatgassen. Voor het artikel is onderzocht of de scheten van mannen meer stinken of dat vrouwen in dit verhaal de boosdoener zijn. We hebben slecht nieuws voor de dames!

Meer zwavel

Dames maken van nature meer zwavel aan dan mannen. De zwavel zorgt voor een stinkende geur die ruikt naar rotte eieren; goor dus! De conclusie is dus: hoe meer zwavel, hoe erger je stinkt. Helaas vrouwen, in dit geval ruiken de mannen dus iets lekkerder.

Relatie

Uit een enquête van Mic.com blijkt dat scheten wel goed zijn voor relaties. Een relatie schijnt beter te zijn als je bij elkaar in de buurt scheten laat, omdat het een teken is dat je je op je gemak voelt bij de ander! Dus mannen en vrouwen, wees niet onzeker als je weer eens buikpijn hebt omdat je al die gassen binnenhoudt. Gewoon laten gaan! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like