Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onderzoek wijst uit: Twee keer per week van bil gaan is beste medicijn tegen verkoudheid

Onderzoek wijst uit: Twee keer per week van bil gaan is beste medicijn tegen verkoudheid
Beeld: Pexels polina takelevitch/cotton bro studio

Zeg maar dag tegen die vervelende verkoudheden met een wel heel plezierige oplossing. Onderzoekers van Wilkes-Barre University in Pennsylvania hebben iets opmerkelijks ontdekt: Van bil gaan blijkt beste medicijn tegen verkoudheid te zijn! Vergeet de siroopjes en honing thee, het is tijd voor wat intiemere remedies! Dit onderzoek, dat ongetwijfeld velen zal interesseren, brengt een geheel nieuwe benadering van gezond blijven tijdens het verkoudheidsseizoen.

Seksualiteit als Geneesmiddel: Een Wetenschappelijke Doorbraak

Het lijkt misschien tegenintuïtief, vooral als je verkouden bent, maar deze studie toont aan dat seksueel contact je kan beschermen tegen verkoudheden. De onderzoekers vroegen 111 studenten naar hun seksuele activiteiten en analyseerden hun speekselmonsters, waarbij ze een duidelijke correlatie vonden tussen seksuele activiteit en de aanwezigheid van immunoglobuline A, een antilichaam dat het lichaam beschermt tegen verkoudheden.

medicijn tegen verkoudheid
Beeld: Pexels Andrea Piacquandio

Het beste medicijn tegen verkoudheid

Volgens het onderzoek is twee keer per week seks hebben de ideale frequentie om je immuunsysteem te versterken. Dit biedt een perfect excuus voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke en aangename manier om gezond te blijven. Echter, het onderzoek onthult ook dat te veel van het goede – meer dan drie in een week – het tegenovergestelde effect kan hebben door het aantal antilichamen te verminderen.

Gezondheid en Intimiteit: Een Nieuw Perspectief

Deze bevindingen geven een nieuwe dimensie aan hoe we naar seks en gezondheid kijken. Het is niet alleen een middel voor plezier en intimiteit, maar nu ook een potentiële bondgenoot in de strijd tegen alledaagse kwalen zoals verkoudheid. Dit biedt een interessant perspectief op de relatie tussen seksuele activiteit en ons immuunsysteem.

Verkoudheden bestrijden

Het lijkt erop dat de wetenschap ons een nieuwe en verrassend plezierige manier heeft gegeven om verkoudheden te bestrijden. Volgens onderzoekers van de Wilkes-Barre University kan regelmatige seksuele activiteit, met name twee keer per week, ons helpen om verkoudheden te voorkomen dankzij het verhogen van de immunoglobuline A-niveaus in ons lichaam. Deze ontdekking brengt niet alleen een frisse wind in ons begrip van gezondheidszorg, maar geeft ook een nieuwe reden om de slaapkameractiviteiten op te krikken tijdens het verkoudheidsseizoen.

Check ook:

Bron: Clint

You May Also Like