Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ben de Ruiter verrast met indrukwekkende dans moves!

ben de ruiter

Ben de Ruiter kennen we natuurlijk allemaal als 67% van het legendarische duo Ben & Ruurd. Nadat de twee besloten uit elkaar te gaan en solo verder te gaan, trakteert Ben ons regelmatig op nummers die de gevoelige snaar raken, tot keiharde rammers die rook uit je speakers laten komen. 

Ben de Ruiter kennen we natuurlijk allemaal als 67% van het legendarische duo Ben & Ruurd. Nadat de twee besloten uit elkaar te gaan en solo verder te gaan, trakteert Ben ons regelmatig op nummers die de gevoelige snaar raken, tot keiharde rammers die rook uit je speakers laten komen. Behalve een prachtige stem blijkt Ben nog meer kwaliteiten te hebben, zo zien we in zijn laatste video’s.

ben de ruiter dans

Dans moves

In de videoclips konden we natuurlijk al zien dat Ben over soepele heupjes beschikt, maar in twee video’s die hij onlangs op zijn Youtube-kanaal postte, zien we pas goed over wat voor indrukwekkende dans moves hij beschikt. Zo gaat hij onder meer los op de 80’s track Such A Shame van Talk Talk. 

Ben ‘Freddie Mercury’ de Ruiter

Onlangs blies Ben ‘Freddie Mercury’ de Ruiter zijn fans al weg met zijn vertolking van de Queen-hit ‘Show must go on’, met de pakkende titel ‘De show moet doorgaan’. Deze knaller luister je hier.

Check de indrukwekkende dans moves van Ben de Ruiter hier:

Bron en beeld: Youtube Ben de Ruiter

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply