Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ben de Ruiter zorgt voor tranen met gevoelige Beatles-cover van ‘Let it be’

ben de ruiter let it be

Ben de Ruiter werd in één klap bekend als 67% van het legendarische duo Ben & Ruurd, maar is nu bezig om zich omhoog te werken als solo-artiest. Tegenwoordig trakteert hij zijn fans op heel wat covers en nieuwe nummers. Ook dit keer is het weer raak!


 

Passievol met The Beatles

De Ruiter heeft dit keer zijn passie in het nummer Let It Be van de Britse groep The Beatles gestopt. We kennen allemaal dit gevoelige nummer en we zijn benieuwd hoe Ben er zijn eigen muzikale sausje overheen gooit. You can’t go wrong met The Beatles zou je zeggen. Je zal toch zelf even moeten oordelen! Check de video hierboven om zijn cover van The Beatles’ Let It Be te horen. 

Nog meer covers

Een andere grote groep ging The Beatles-cover voor. Begin april uploadde hij ook al een cover op Queens The Show Must Go On. En dáárvoor was Bronski Beat de gelukkige met het nummer Smalltown Boy. We kunnen alleen maar concluderen dat Ben lekker op weg is om zijn solocarrière naar een hoger niveau te tillen. Hij komt er wel! Heeft iemand nog een verzoeknummertje voor de beste man? We zijn wel benieuwd of hij de unieke sound van Michael Jackson kan nadoen…

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like