Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bekijk hier de uitzending van BOOS over de misstanden bij The Voice

boos the voice of holland tim hofman

Afgelopen zaterdag kwam het nieuws naar buiten dat er seksueel wangedrag en machtsmisbruik heeft plaatsgevonden bij The Voice of Holland van RTL. Maandenlang heeft Tim Hofman en zijn redactie van het YouTube-kanaal BOOS hier onderzoek naar gedaan. Uit het onderzoek kwamen schokkende feiten naar buiten. De BOOS-aflevering liet nog een paar dagen op zich wachten, maar vandaag om 16:00 uur was het dan zover. 

boos the voice of holland tim hofman

The Voice of Holland-rel

In de aflevering wordt uit de boeken gedaan welke misstanden er de afgelopen jaren bij The Voice of Holland hebben plaatsgevoden. The Voice of Holland staakte de uitzendingen, bandleider Jeroen van Rietbergen stapte al op en inmiddels zijn er al twee aangiftes gedaan tegen coach Ali B. Een complete beerput wordt opengetrokken en er worden schokkende feiten gedeeld tijdens de BOOS-aflevering. Na dagen speculeren is het daar het moment: BOOS staat vandaag sinds 16:00 uur online op het YouTube-kanaal van BOOS. Je kunt de video onderaan dit artikel bekijken.

Wat is BOOS?

BOOS is een YouTube-serie waar Tim Hofman en zijn rechterhand Marije de Roode jongeren helpen bij een probleem waar ze boos over zijn, denk aan oplichterijen of huisjesmelkers. Toch blijft het hier niet altijd bij. Zo heeft het programma er ook voor gezorgd dat het kinderpardon werd verruimd en ondervroeg hij Sywert van Lienden over de mondkapjesdeal. BOOS is dus meer dan enkel een leuk YouTube-kanaal en geeft mensen een stem die gehoord moet worden. Dat geldt ook voor de slachtoffers van The Voice of Holland die vandaag in de spotlight staan in de BOOS-aflevering. 

Check de aflevering van BOOS over de misstanden bij The Voice hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like