Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bejaarde vriendengroep na lange tijd weer herenigd

Bejaarde vriendengroep

We zijn het afgelopen jaar als het goed is zoveel mogelijk binnen gebleven om kwetsbare mensen niet te besmetten. Onder deze kwetsbare mensen vallen natuurlijk ook ouderen. Dus ook de oudjes in deze video!

Bejaarde vriendengroep

De bejaarde vriendengroep hebben elkaar al ruim een jaar niet meer gezien, omdat ze bang waren besmet te raken. Met de komst van de vaccinaties gaat er gelukkig voor vele van de mensen in deze vriendengroep weer een hele wereld open. Daar doen we het immers voor!

Hereniging

De groep bejaarden ontmoeten elkaar weer en gelukkig is het opgenomen door iemand! Na heel wat maanden geen sociaal contact is het voor hen een heel uitje om elkaar weer te zien, zeker omdat ze hiervoor elkaar vaak opzochten! Je ziet meteen hoe blij ze zijn, zelfs zonder dat we hun gezichten niet kunnen zien door het mondkapje wat ze op hebben! 

Waar kijk jij naar uit?

Waar kijk jij het meest naar uit als de regels worden versoepeld? Afspreken met je vrienden en familie, een middag shoppen in je favoriete winkelstad of weer lekker vanouds genieten van een driegangendiner bij het restaurant om de hoek? Of misschien gewoon simpel in het openbaar vervoer zitten zonder dat je een mondkapje op hoeft te zetten? Nog even volhouden, menson! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like