Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bejaarde trapt op gaspedaal ipv rem en kachelt met 60 km/u door wasstraat in Oss

In een opmerkelijk incident in Oss heeft een oudere man per ongeluk het gaspedaal ingetrapt in plaats van de rem terwijl hij door een autowasstraat reed. Volgens medewerkers van de autowasserette raasde de auto met een snelheid van minstens 50 km/h door de wasstraat.

Gevaarlijke chaos

Een schijnbaar alledaagse rit door een wasstraat in Oss nam een spectaculaire wending toen een automobilist per abuis het gaspedaal indrukte in plaats van de rem. Met een verbazingwekkende snelheid van minstens 50 kilometer per uur raasde het voertuig door de wasstraat, volgens de eigenaar van de autowasserette. Vervolgens doorkruiste de auto met een hoge snelheid achterwaarts een fietspad, een weg en nogmaals een fietspad, voordat hij uiteindelijk tot stilstand kwam in de struiken.

Hoewel het tafereel een gevaarlijke chaos leek, was de bestuurder miraculeus ongedeerd na medisch onderzoek door ambulancepersoneel. Omstanders beschouwen het feit dat er geen andere weggebruikers gewond raakten als een waar wonder. De wasstraat zelf liep echter aanzienlijke schade op, met verspreide wasborstelstukken en uit de grond gereden paaltjes als stille getuigen van dit ongebruikelijke incident.

Check ook: Oud-belastinginspecteur doet boekje open: ‘We worden allemaal belazerd’

Bron: RTLnieuws

You May Also Like