Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

bejaard echtpaar belandt per ongeluk op een rave party

rave1

Een bejaard echtpaar uit Polen belandde afgelopen weekend per ongeluk op een rave party! Het stel bezocht hun dochter in Engeland en wilde naar een leuke club. Ze hadden een goede recensie in de krant gelezen over de Farringdon club in Londen, waardoor ze besloten om een kijkje te gaan nemen.

Het paar dat al ver in de 70 is, kochten zonder het te weten per ongeluk kaartjes voor een ondergrondse technoclub. De promotor en dj van het feest Jacob Hansen, zag het stel lopen en dacht in de eerste instantie dat ze verdwaald waren: “Ik was beneden en ging net openen toen ik haar op haar krukken langzaam naar beneden zag lopen, ik dacht dat ze verdwaald waren”, liet de dj weten aan de Standard.

Hansen kreeg het voor elkaar om iemand te laten komen die ook Pools sprak, want het stel sprak geen Engels. Toen eenmaal duidelijk was dat zij zich hadden vergist, kon het echtpaar er gelukkig om lachen. Ze kwamen dan ook niet voor niets: Jacob had ze de hele avond gratis drankjes en een taxi naar huis beloofd.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like