Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Beerput gaat open: met deze enorme lijst aan dames is Gio Latooy vreemd gegaan

gio en Jade uit elkaar gio break up video

De recente breuk tussen YouTuber Gio Latooy en influencer Jade Anna heeft de afgelopen week veel aandacht getrokken in de media. Dit nieuws is vooral opvallend omdat het de tweede keer is dat ze uit elkaar zijn gegaan, en gezien hun immense online aanhang van miljoenen volgers. Hun relatiebreuk heeft dan ook veel mensen verbaasd en nieuwsgierig gemaakt.

Verhaal achter de breuk

Het verhaal achter hun breuk is ronduit tumultueus. Yvonne Coldeweijer, die goed op de hoogte lijkt te zijn van de situatie, beweert dat de breuk het gevolg is van Gio’s wangedrag. Hij zou vorige week overspel hebben gepleegd met het OnlyFans-model Mdemma. Het schijnt dat ze elkaar hebben ontmoet tijdens een avondje uit, net voor hun definitieve breuk. Emma ging vervolgens mee naar het huis van Gio en zijn vriend Alex, waar ze zelfs een poging tot een trio hebben ondernomen. Echter, Gio was zo dronken dat hij halverwege stopte en in tranen uitbarstte van schuldgevoel. Midden in de nacht heeft hij toen de moed verzameld om naar Jade te gaan en zijn misstap op te biechten, wat uiteindelijk leidde tot hun breuk.

gio jade uit elkaar

“Pooier” betrokken

Maar hier stopt het verhaal niet. Volgens Coldeweijer is er meer aan de hand dan alleen deze ene affaire. Ze beweert dat Alex, Gio’s vriend, de rol van ‘pooier’ op zich heeft genomen. Dit betekent dat alle meiden die in de vlogs van Gio verschijnen, in bed zijn beland met Gio. Namen zoals Nadine Stalman, Athena van Dore en Mdemma worden genoemd als vrouwen met wie Gio een relatie heeft gehad. Dit wordt bevestigd door betrouwbare bronnen binnen de vriendengroep, wat de hele situatie nog schrijnender maakt voor Jade.

Gío LAtooy

Nog een ander

Naast deze recente onthullingen heeft Coldeweijer nog een ander meisje ontdekt dat betrokken was bij Gio’s overspel. Het blijkt dat Gio vorig jaar al vreemdging met een meisje uit Vlaardingen genaamd Romy van Soest. Het lijkt er dus op dat het vertrouwen in de relatie tussen Jade en Gio volledig is ondermijnd. De kansen op een verzoening tussen Jade en Gio lijken momenteel zeer klein. De vele onthullingen en schandalen rondom hun relatie hebben waarschijnlijk onherstelbare schade aangericht. De komende tijd zal moeten uitwijzen hoe dit verhaal zich verder ontvouwt en wat de gevolgen zullen zijn voor de betrokkenen en hun online volgers.

@romyelisavs Niet ik die van gossip girl m’n persoonlijkheid heb gemaakt 🤓 #fypシ ♬ original sound – alex
@ath.vd Yade>> #voorjou#fy ♬ Trust – Eerste 30 Seconden – Kevin
@nadinestalman

>>> dress 🥹 >>>song 🥹

♬ greedy – Tate McRae

Check ook: ‘Jade Anna en Gio Latooy tóch weer uit elkaar’

Bron en beeld: Instagram & TikTok

You May Also Like