Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Beer valt binnen bij kinderfeestje en eet alle cupcakes op

Beer in Alaska valt binnen bij kinderfeestje

In Alaska is een zwarte beer binnen gevallen op het verjaardagsfeestje van het jongetje Jackson Merrill. De ouders van het jongetje, Glen Merrill and Alicia Bishop vertelden dat ze wat hoorden kraken op het dak en dat er daarna een zwarte beer door het dakraam naar binnen viel. De beer krabbelden overeind waarna hij zich op de tafel met cupcakes storten. Het jarige jongetje werd door zijn grootouders snel de kamer uit getrokken terwijl de beer al de lekkernijen aan het op smikkelen was.

Ook de rest van de familie vluchtte de woonkamer uit waardoor ze de beer konden opsluiten. Ondertussen deed de beer zich te goed aan verschillende cupcakes en kon de familie een plan bedenken waarmee ze de beer uit huis konden jagen. Glen, de vader van het jongetje deed een poging om de beer uit huis te lokken door de deuren open te zetten en aandacht te trekken. Maar de beer zijn honger was waarschijnlijk nog niet gestild, want hij bleef gewoon door eten en was niet van plan om te vertrekken. Uiteindelijk kreeg de familie, de beer met veel bravoure en geluid het huis uit.

Hierna konden ze het feestje van de kleine Jackson gewoon weer voortzetten, totdat de beer plotseling weer voor het raam verscheen. “Hij stond bij het raam zo van, ik lust eigenlijk nog wel een lekker gebakje”, vertelde de moeder van het jarige jongetje. Uiteindelijk vertrok de beer weer om ergens anders naar eten te gaan zoeken. Een korte tijd later kreeg de familie bericht dat de beer zou zijn doodgeschoten door de politie, nadat hij bij een ander huis in de buurt probeerde binnen te komen.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like