Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Zo ziet een ritje in de nieuwe snelste achtbaan van de Benelux ‘Kondaa’ eruit!

Kondaa

De echte snelheidsduivels moeten binnenkort in België zijn. Om precies te zijn in Walibi België. Daar is namelijk een nieuwe retesnelle achtbaan geopend: Kondaa. En als we retesnel zeggen, dan bedoelen we echt retesnel. 


 

Snelle achtbanen in de Benelux

In de Benelux kennen we opzich wel snelle achtbanen: de Lost Gravity (87 km per uur) en Xpress Platform 13 (90 km per uur) in Walibi Holland bijvoorbeeld. Of de nummer 1 snelste achtbaan van de Benelux: de Fury in Bobbejaanland. Die gaat ongeveer 106 km per uur! Toch wordt de Fury van de troon gestoten door de Kondaa.

De allersnelste van allemaal! 

De Kondaa bereikt een snelheid van 113 km per uur! Een goede megasnelle vervanger van de Fury dus. Daarvoor moet je wel even naar ons buurland reizen, want de achtbaan is te vinden in Walibi België. Walibi België ligt ten zuidoosten van Brussel en vanaf Utrecht is dat ongeveer 2 uurtjes rijden, dus dat valt alles mee! 

Check in de video hierboven hoe snel de Kondaa gaat. Maar snel een ticketje boeken naar Walibi België; dat lijkt ons de enige goede conclusie :-).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like