Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vergeet de Beef Wellington! Maak kennis met de Frikandellington!

frikandellington

De Beef Wellington kan er op elk moment wel bij ons in. Het gerecht is perfect voor feestdagen, zoals Kerst of Pasen, maar is ook leuk om zelf in een random weekend te maken. Maar nu zijn er kapers op de kust die onze #1 vleesgerecht van de tafel gaan schuiven. Maak kennis met de Frikandellington!

frikandellington

Beef Wellington versus de Frikandellington

Als Nederlander zijn we natuurlijk ook fan van de frikandel. Nu wil het lot dat de Beef Wellington en de frikandel samengevoegd misschien wel de beste combinatie ooit is. Timo de Beurs, van Restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam, probeerde deze combinatie uit. Spoiler alert: die is inderdaad fan-tas-tisch! 

De Frikandellington

Timo de Beurs zegt er het volgende over: “Na een uitgebreid videocollege over de eigen versie van English pie door Timo de Beurs op FoodTube, gaat de patron cuisinier van Restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam nog een stap verder: de Frikandellington.” In deze video laat hij zien hoe hij de frikandellington maakt. De twee belangrijkste ingrediënten zijn natuurlijk de frikandel en korstdeeg.

Check het recept in de video hieronder!  

Krijg jij nooit genoeg van frikandellen? Check ook: Zo maak je een 3-gangen frikandellen-Kerstdiner – SGXL.NL

Bron en beeld: YouTube FoodTube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like