Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Bedrijf maakt pantoffels die exact op je huisdier lijken

pantoffels

Dat je ontzettend veel van je huisdieren houdt is natuurlijk hartstikke normaal, maar je hebt ook van die mensen die er een beetje in doorschieten. Het bedrijf Cuddle Clones realiseerde zich dat maar al te goed en zag het als een kans. Daarom kan je sinds kort pantoffels op maat laten maken die er exact uitzien als je hond.

Als je dan al zo gek bent op je huisdier en je ze wilt vereeuwigen, hoef je alleen maar een foto op te sturen zodat ze de pantoffels kunnen maken die exact op je trouwe viervoeter lijken. Elke vlek of streep wordt op precies dezelfde manier weergegeven. Uiteraard moet je diep in je portemonnee graven om zulke pantoffels te willen kopen. Ze kosten om en nabij de 200 euro. Bovendien duurt het in totaal zo’n acht weken om een paar te laten maken en thuis te laten bezorgen.

Ondanks dat je met de pantoffels je huisdieren kunt vereeuwigen, is dit voor sommige mensen nog niet genoeg. Zo laat Cuddle Clones weten dat ze een keer de vraag hebben gekregen of het mogelijk was om pantoffels te maken met de echte vacht van iemands hond (die waarschijnlijk net overleden was), maar dat hebben ze niet gedaan. Wel biedt Cuddle Clones aan om mensen die net afscheid hebben moeten nemen van hun hond te helpen bij het afscheid.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like