Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

B&B Vol Liefde-cast: Harry wordt op Facebook flink op de vingers getikt door een ex

In de kleurrijke B&B van Debbie deed Harry zijn langverwachte intrede als de laatste vrijgezel. Ondanks zijn zelfverzekerde praatjes, slaagde de zelfingenomen zestiger er niet in om een blijvende indruk achter te laten. Debbie verkoos verstandig haar vertrouwde bondgenoot Paulus boven de ’te perfecte’ Harry. Een slimme zet, zoals nu blijkt. Want Harry blijkt verre van de persoon te zijn die hij beweert te zijn. Zijn ogenschijnlijke perfectie en eerdere romantische banden met een vriendin van Debbie riepen vragen op. Nu worden langzaam onthullende details duidelijk.

‘Die man liegt alles bij elkaar’

In de schijnwerpers van B&B Vol Liefde presenteerde Harry zich als een zelfverzekerde heer met een vlekkeloze levensloop, inclusief een eigen hotel in Zandvoort. Zijn façade wordt echter verstoord toen zijn ex-partner op Facebook een comment plaatste: ‘Die man liegt alles bij elkaar’

In het verhaal benadrukt zij stellig dat The Sands Hotel háár domein is, en dat Harry er slechts incidenteel bij betrokken was tijdens hun relatie. Verre van een eigenaar, beschrijft ze hem als een voormalige piccolo die waarschijnlijk handdoeken verving en koffers droeg. De dynamiek van hun verleden komt zo op een verrassende manier naar voren.

In een opmerkelijke wending deelt Yvonne Coldeweijer de reacties van Harry’s ex op haar Instagram. In de ‘Je bent Zandvoorter als’ Facebookgroep gaat iemand op zoek naar informatie over Harry’s mysterieuze hotelactiviteiten, zonder resultaat. Linda Clewits, zijn voormalige partner, onthult echter de waarheid in screenshots die nu circuleren.

Check ook: Dronken Nicolleke onthult betoverende nieuwe voorgevel

Bron: Loesoe

You May Also Like