Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bas Muijs ontvoerd: GTST-acteur gegijzeld en mishandeld met spijkerpistool!

bas muijs ontvoerd

Bas Muijs, vooral bekend om zijn rol als Stefano Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), staat momenteel in het middelpunt van een verontrustend krantenbericht. Het lijkt erop dat hij het slachtoffer is geworden van een schokkend incident, waarbij een man met een spijkerpistool op de ex-partner van zijn vriendin heeft geschoten. Deze onverwachte wending in het leven van de acteur heeft velen verrast en verontrust.

Gijzelen en mishandelen

Het schokkende incident waarbij de 40-jarige Arnhemmer Bas Muijs naar zijn huis heeft gelokt en hem daar heeft gegijzeld en mishandeld met een spijkerpistool, heeft de samenleving geschokt. De aanvaller dreigde hem te dwingen valse beschuldigingen te uiten over een vermeende verkrachting van zijn ex-vriendin voor de camera.

Roddelkoningin

We kennen allemaal de roddelkoningin van Nederland wel: Coldeweijer.  Zij heeft naar voren gebracht dat het er een kranten bericht is verschenen en het om Bas zou gaan. Ze begint met een foto van het krantbericht: “Heel bizar verhaal, gepubliceerd in juni dit jaar. Maar ik heb gehoord dat dit slachtoffer een BN’er is. Meerdere spionnen bevestigen mij dat het slachtoffer soapie Bas Muys zou zijn. Okay volgens meerdere spionnen is dit het verhaal. Bas is dus afgelopen maart door die vriendin van de dader daarheen gelokt en toen ontvoerd, toegetakeld en afgeperst. Daarna heeft de dader Bas zelf naar het ziekenhuis gebracht om hem te laten helpen aan zijn verwondingen. De dader bleef zelf in de auto zitten en Bas heeft dus de hulp gezocht van de verpleegkundigen. Bas scheet natuurlijk echt 7 kleuren en was bang om de politie te bellen. Maar uiteindelijk hebben de verpleegkundigen dit toch gedaan. De dader is toen bij het ziekenhuis gearresteerd. Dit verzinnen ze bij GTST nog niet eens. BI-ZAR!

bas muijs ontvoerd

Chek ook: 16 online bestellingen die er net even anders uitzien dan op het plaatje

Bron: Showmag

You May Also Like