Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bailey houdt van sportieve hobby’s en wij van haar als uitzicht

Deze dame genaamd Bailey is nogal sportief. Het kan dan ook niet anders dat zij ons kennis laat maken met de Begode Extreme. Bailey is een enthousiaste liefhebber van sportieve activiteiten, en via TikTok heeft ons helemaal voor zich gewonnen. Niet alleen is Bailey een prachtige verschijning, maar ze is ook altijd bereid om nieuwe avonturen aan te gaan.

Begode Extreme

Vandaag treffen we haar in het natuur, waar ze de uitdaging aangaat om een eenwieler te berijden, een soort van vernieuwende variant binnen de wereld van het mountainbiken. Maar dit is geen gewone eenwieler; het is een elektrische versie die snelheid bereikt door naar voren te leunen. En eerlijk gezegd, als Bailey op zo’n manier vaart maakt, is dat zeker geen straf om naar te kijken.

De Begode Extreme is een krachtige elektrische eenwieler met vering. Deze eenwieler heeft een hogere spanning, een krachtigere motor, een lichtgewicht CNC-gefreesd chassis en een batterij met een grotere capaciteit. Deze eenwieler is ideaal voor rijders die houden van snelheid, kracht en wendbaarheid, vooral tijdens trailrijden.

@funbailey007 MTB trail ride on the Begode Extreme 🤙 #euc ♬ original sound – Fun Bailey

Check ook: Lies Zhara raagt: welke jurk is Oktoberfest-waardig?

Beeld: TikTok
Bron: Dailybuzz

You May Also Like