Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Badr Hari verschoont geen luiers omdat hij die smerig vindt

badr hari

Als je besluit om te beginnen aan kinderen krijgen, dan weet je dat er ook mindere kanten aan de roze wolk zitten: die smerige poepluiers. Iedereen vindt die smerig, maar kickbokser Badr Hari vindt dat hij daarom geen poepluiers hoeft te verschonen. Dat laat hij aan zijn vrouw Daphne Hari over.

badr hari

Poepluiers

Badr Hari is al vader van drie kinderen, maar begin 2021 kwam daar nog een tweeling bij. Of Badr weleens poepluiers verschoont? Nee! Dat blijkt namelijk uit een groot interview uit Beau Monde met Daphne Hari. De verhoudingen binnen het huishouden zijn absoluut ‘scheef’ te noemen, zeker in deze moderne tijden: “Nee. Luiers verschonen, doet Badr niet. Hij heeft er nog nooit eentje verschoond. Nou, misschien noodgedwongen een keer. Hij zegt altijd: ‘Ik kan dat niet, dan ga ik overgeven.’” Alsof vrouwen het heerlijk vinden om die poepgeur te ruiken? We denken het niet, Badr.

Vader

Gelukkig vindt Daphne niet dat Badr een slechte vader is: “Gisteren nog: toen hij thuiskwam, waren drie van de vijf kids aan het huilen en de andere twee maakten ruzie. Hij zag dat ik ’t niet meer trok en gaf me een knuffel en zei iets liefs tegen me. Doordat hij rustig was en niet zo chaotisch reageerde als ik, werden de kids ook chill en was alles in no time weer oke”, aldus Daphne. 

Badr Hari

Wat ze van Badr’s carrière vindt? Ze ziet het hem liever niet doen: “Vreselijk, echt vreselijk. Ik kan niet naar zijn wedstrijden kijken. Soms denk ik: ik weet niet of ik er nog wel bij wil zijn. Maar ja, de vrouw van Badr Hari die ontbreekt bij een wedstrijd, da’s ook wat gek (…) Het moment dat de wedstrijd begint, kan ik eigenlijk niet wachten tot het weer over is en hij heelhuids thuis is.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like