Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Baby’s zijn het niet eens met afgeschoren baard vader

Baby's

Die baarden werken voor veel mannen als hoe make-up voor vrouwen werkt: ze zijn onherkenbaar zonder! Stel je voor dat je vader een baard heeft en je hem nog nooit eerder zonder hebt gezien. Grote kans dat je hem niet zou herkennen.

De vader in bovenstaande video heeft zolang zijn kinderen leven nog nooit zijn baard geschoren. Inmiddels is hij het zat en besloot hij de schaar (nou ja, scheerapparaat) in te zetten. Dat was voor zijn dochters toch een iets té drastische verandering aan zijn uiterlijk.
 

Baard weg = vader weg

De twee lijken hun vader maar niet te herkennen en vinden hem zelfs intimiderend: “who the f*ck is die vreemde man die voor ons zit en waarom doet hij alsof hij ons wel kent?! Kan hij de andere kant op kijken?!” Wij snappen ze wel hoor, zouden wij ook denken. De baardloze vader is dus niet goedgekeurd, helaas.

Afgeschoren baard

De twee meiden zijn niet de enige die hun vader niet meer herkennen na het scheren van zijn baard. Deze baby ging hen al voor en wat dacht je van het jongetje die in tranen uitbarstte toen hij het blotebillengezicht van zijn vader zag… Het leven gaat niet over rozen kinders! Dat kan je niet vroeg genoeg leren.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like