Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Baby is visite zat en maakt dat op een hilarische wijze duidelijk

Baby is visite zat en maakt dat op een hilarische wijze duidelijk
Beeld: Facebook Tyla

Wat doe je als je je visite zat bent? De meesten van ons zouden beleefd een hint geven of simpelweg wachten tot ze zelf vertrekken. Maar niet iedereen is zo subtiel, zeker baby’s niet! In een recente video die viraal ging, laat een baby op een hilarische wijze weten dat hij zijn visite zat is. Dit kleintje neemt het heft in eigen handen, met een onbetaalbare reactie die het internet in lachen heeft uitgebarsten.

Daadkrachtige baby is de visite zat

De hoofdpersoon van onze video is een baby die duidelijk zijn visite zat is. In de opname zien we hoe de baby naar zijn oom kijkt, die op bezoek is. Met een serieuze blik in zijn ogen, besluit de kleine om actie te ondernemen. Hij haast zich vastberaden naar de deur, opent deze, en wijst met een frons naar buiten. Het is overduidelijk: oom moet gaan! Oom, die duidelijk begrijpt wat er van hem verwacht wordt, speelt mee en stapt naar buiten. Als de deur sluit, roept de baby blij “bye”. Een simpel maar krachtig gebaar dat iedereen aan het lachen maakt.

Reacties op sociale media

De video heeft niet alleen in de directe omgeving voor lachsalvo’s gezorgd, maar ook op sociale media is men niet stil gebleven. Op Facebook regende het grappige commentaren. Een gebruiker schreef: “Dit kind gaat geen gedoe tolereren in zijn eigen huis, later.” Een ander grapte: “Oké, oom, wat heb je gedaan? Kom maar op met de uitleg.” De reacties tonen aan hoezeer mensen zich kunnen herkennen in de actie van de baby. Een andere Facebook-gebruiker merkte op: “Dat ben ik! Als ik er genoeg van heb, doe ik dit ook… Ik zal je met plezier je adres noteren. Het lijkt erop dat je het vergeten bent. Ik hou van dit kind!”

visite zat
Beeld: Pexels Pixabay

Check ook: Ouders laten baby achter als borg bij autodealer om proefrit te maken

You May Also Like