Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Een van Baba Vanga’s voorspellingen voor 2023 is zojuist uitgekomen

Een van Baba Vanga's voorspellingen voor 2023 is zojuist uitgekomen
Beeld: YouTube History

Baba Vanga, de beroemde Bulgaarse helderziende, staat bekend om haar opmerkelijke voorspellingen die door de jaren heen veel aandacht hebben gekregen. Haar voorspellingen, die vaak in mysterie zijn gehuld, hebben velen gefascineerd en soms ook verontrust. Nu, in het jaar 2023, is er opmerkelijk nieuws: een van Baba Vanga’s voorspellingen voor dit jaar is zojuist uitgekomen.

Baba Vanga

Als je nog steeds twijfelt over het geloven van enkele profetieën van Baba Vanga, wil je er misschien meer aandacht aan besteden, aangezien een van haar voorspellingen voor 2023 zojuist is uitgekomen.

De Bulgaarse mystica heeft een gemelde staat van dienst met een nauwkeurigheid van 85 procent, dus de kans dat haar toekomstige voorspellingen juist zijn, is al behoorlijk hoog. Daarom nemen veel mensen ze ter harte.

Ze verwierf bekendheid vanwege haar veronderstelde helderziendheid nadat ze correcte voorspellingen deed over mijlpaalgebeurtenissen, zoals 9/11 en de presidentschappen van zowel Barack Obama als Donald Trump.

Vanga, die blind was, voorzag ijzingwekkend haar eigen dood zes jaar voordat ze overleed en haar visie informeerde haar zelfs over de datum waarop dit zou gebeuren. De 84-jarige beweerde dat ze wist dat haar tijd zou komen op 11 augustus 1996. En, verdomd, ze had het bij het rechte eind.

Maar voor haar dood deed ze ons allemaal een grote dienst en keek ze grondig in de toekomst, helemaal tot 5079. Hoewel we allang verdwenen zullen zijn, is het fijn om te weten dat toekomstige generaties nog jarenlang naar haar voorspellingen zullen verwijzen

Welke voorspelling is uitgekomen?

De beroemde voorspeller Baba Vanga liet een reeks voorspellingen achter die zich uitstrekken over duizenden jaren, inclusief enkele verontrustende voor 2023. Een van haar duistere voorspellingen die nu is uitgekomen, betrof een enorme zonnestorm die de aarde zou treffen. Volgens Vanga zou deze “zonnetsunami” wereldwijde verwoesting aanrichten en de samenleving terugwerpen naar het tijdperk van de Duistere Middeleeuwen door het magnetische veld van de aarde te vernietigen. Dit ruimteweer omvatte fenomenen zoals zonnevlammen en uitbarstingen van plasma op de zon. Deze gebeurtenissen zouden, als ze de aarde zouden bereiken, ernstige schade veroorzaken, zoals het uitvallen van stroomnetwerken, onderbrekingen in communicatiediensten en jarenlange stroomuitval. De huidige zonnestorm op 1 december lijkt deel uit te maken van deze voorspelling, waarbij deskundigen waarschuwden voor mogelijke problemen met internet, radio en gps-diensten. Ondanks deze gebeurtenissen benadrukte het Amerikaanse National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) dat het grote publiek zich geen zorgen hoeft te maken, en infrastructuurbeheerders zijn op de hoogte gebracht om mogelijke impact te beperken. Toch waarschuwde Vanga ook voor verdere veranderingen in de baan van de aarde en biologische wapentests in de toekomst.

Enorme zonnestorm treft vandaag de Aarde: Experts waarschuwen voor internet storingen
Beeld: YouTube NASASpaceNews

Check ook:

You May Also Like