Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Avontuurlijk stel wordt lid van de ‘Mile High Club’

Op 8 september 2023, tijdens een EasyJet vlucht van Luton naar Ibiza, wordt een avontuurlijk stel onverwachts lid van de beruchte ‘Mile High Club’. Terwijl het vliegtuig zich hoog boven de wolken bevond, had de bemanning al snel een vermoeden van wat er zich afspeelde in het toilet. Ze besloten de deur te openen, en er viel weinig te raden voor de medepassagiers. De beelden van het voorval gingen razendsnel viraal en maakten van dit koppeltje onverwachte beroemdheden.

Wat betekent Mile High Club?

De “Mile High Club” is een informele term die wordt gebruikt om te verwijzen naar mensen die seks hebben gehad aan boord van een vliegtuig, meestal tijdens een vlucht op grote hoogte, zoals 10.000 voet (ongeveer 3.048 meter) of hoger boven de grond. Het is belangrijk op te merken dat dit over het algemeen als een ondeugende of opwindende daad wordt beschouwd, maar het is ook in strijd met de regels van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Seksuele activiteiten in een vliegtuig kunnen worden beschouwd als wangedrag aan boord en kunnen leiden tot juridische gevolgen en zelfs tot het uit de vlucht worden gezet.

De term “Mile High Club” wordt vaak gebruikt in popcultuur, films en grappen, en het idee van lid worden van de club wordt soms gezien als een soort van taboe-avontuur. Het komt echter zelden voor in werkelijkheid vanwege de beperkte privacy en de mogelijkheid om betrapt te worden tijdens een vlucht.

Onvergetelijke avontuur

Maar dat was niet het einde van hun onvergetelijke avontuur. Slechts enkele dagen later werden ze opnieuw het gesprek van de dag toen beelden opdoken van hun ontvangst door medepassagiers nadat ze uit het toilet waren gekomen. En alsof dat nog niet genoeg was, circuleerde er een nieuwe video waarop te zien was dat er flink op de deur van het toilet werd geklopt voordat het koppel tevoorschijn kwam. Het mag dan misschien onconventioneel zijn, maar één ding is zeker: ze hebben hun plekje in de Mile High Club met glans verdiend.

Check ook: Nieuwe beelden opgedoken van betrapt ‘Mile High-koppel’ in EasyJet-vlucht

Bron: Dailybuzz
Beeld: TikTok bolo9874