Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Duitse Autobahn-coureur heeft schone onderbroek nodig na crash met 240 km/u

autobahn coureur

Op de Duitse Autobahn mag je op sommige plekken zo hard rijden als je wilt. Niet dat in de praktijk altijd een even goed idee is. Je hebt namelijk altijd te maken met medeweggebruikers die niet goed op zitten te letten, zo zien we ook in deze video.

autobahn coureur

Schone onderbroek

De betuurder van deze Volkswagen Golf GTI heeft de gang er lekker inzitten, met zo 240 kilomter per uur op het linkerbaantje. Een Skoda-bestuurder dacht echter nog wel even in te kunnen halen, zonder daarbij goed in z’n spiegels te kijken en gooit de auto naar links. De Golf-bestuurder probeert nog met zijn lichten te seinen, maar had beter wat eerder op de rem kunnen trappen. Door z’n snelheid kan hij met geen mogelijkheid meer op tijd remmen en komt dan ook tot botsing. Ondanks waarschijnlijk flinke blikschade komt hij daarbij zeer goed weg, al moet hij waarschijnlijk wel even een schone onderbroek gaan halen.

Check de Autobahn-coureur die met 240 km/u tegen een andere auto botst hier:

Politiebusje

Eerder zagen we al hoe een andere Autobahn-coureur in een getunede Porsche Panamera even zijn topsnelheid wil uittesten en daarbij met 350 kilomter per uur een politiebusje tegenkomt. De beelden check je hier.

Bron en beeld: Clint.be

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like