Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Andy van der Meijde toont wel erg veel interesse in tweeling van Bibi Bugatti

Andy van der Meijde toont wel erg veel interesse in tweeling van Bibi Bugatti
Beeld: YouTube Andy van der Meijde-official

Het is algemeen bekend dat Andy van der Meijde een zwak heeft voor wat we graag “Plastic Fantastic” noemen. Hij lijkt zich net zo aangetrokken te voelen tot stralend witte glimlachen als tot de voetbalvelden waarop hij ooit schitterde. En als kers op de taart deelt hij zijn huidige levensavonturen op YouTube met zijn gezellige partner in crime, Melisa Schaufeli, die zelf ook niet vies is van wat cosmetische ’tune-ups’. 

Bibi Bugatti

Het is dan ook geen wonder dat Andy in de stemming is wanneer hij een nieuwe gast verwelkomt voor zijn razend populaire show “Bij Andy in de Auto”. Deze keer is zijn gast niemand minder dan Bibi Bugatti, een dame waarvan gezegd wordt dat vrijwel alles aan haar is verbouwd, en dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Met een kostenplaatje van maar liefst twee ton achter de rug, heeft Bibi zichzelf onder het mes gelegd voor meer dan twintig ingrepen. Haar transformatie is niets minder dan verbluffend, en het is onmogelijk om niet met open mond naar haar te staren.

Tweeling

Maar wat nog meer in het oog springt voor Andy, is de tweeling van Bibi. Hij kan zijn ogen er nauwelijks vanaf houden en is natuurlijk wel benieuwd naar het verhaal achter deze welvingen. Wat blijkt, terwijl ze gezellig kletsen in de wagen, is het duo zich totaal niet bewust van de hilarische situatie waarin ze zich bevinden. De gesprekken worden afgewisseld met verhitte discussies over de meest recente aflevering van hun favoriete serie, terwijl ze ondertussen slingerende bochten nemen alsof ze zich in een achtbaan bevinden.

Avontuur

Wie had gedacht dat een auto-ritje met Andy en Bibi zo gevaarlijk kon zijn? De kijkers van de show kunnen alleen maar hopen dat ze heelhuids aankomen op hun bestemming, zonder te veel afgeleid te zijn door al dat ‘Plastic Fantastic’ om hen heen. Misschien kunnen ze in de volgende aflevering een stel veiligheidsgordels regelen, niet alleen voor hun eigen welzijn, maar ook voor de gemoedsrust van de kijkers. Want laten we eerlijk zijn, als Andy en Bibi samen de weg opgaan, weet je nooit wat voor gekke wendingen er in hun avontuur zullen plaatsvinden.

Check het hier vanaf minuut 13:35:

Check ook: De 20-jarige dochter van Andy van der Meijde is een stralende Schoonheid

Bron: dailybuzz.nl

You May Also Like