Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes neemt moeder Rachel hilarisch in de ze*k

André Hazes' Sneer naar Moeder Rachel
Beeld: Instagram Andre Hazes/ YouTube SBS6

André Hazes’ Sneer naar Moeder Rachel, een vleugje humor, en een snufje zon: het recept voor de nieuwste Instagram-story van André Hazes. Terwijl hij met zijn neef Djarno geniet van wat welverdiende rust in het buitenland, kon hij het toch niet. laten om een kleine sneer uit te delen naar moeder Rachel. Ja, je leest het goed. In de drogisterij, tussen de foundations, vond André het perfecte moment om dit te doen. Is dit een geval van luchtige familiehumor of zit er meer achter deze gekleurde opmerking?

André Hazes’ Sneer naar Moeder Rachel

Daar sta je dan, voor het make-upschap, en je ziet de perfecte kans voor een grap die je volgers zeker zullen waarderen. André kiest een foundation die “wel bij hem past” en een donkerder kleur voor “iemand anders uit zijn familie”. Grappig? Misschien. Maar het zou André niet zijn als er niet een dubbele laag in zat. Dit was duidelijk André Hazes’ sneer naar moeder Rachel.

De Hazes-clan

De Hazes-clan heeft de laatste tijd meer drama gezien dan een seizoen van een soapserie. André en Roxeanne’s hernieuwde band is een positieve noot, maar de relatie met moeder Rachel blijft gecompliceerd. De video lijkt een speelse knipoog, maar in de wereld van Hazes weet je nooit wat er echt speelt. André Hazes’ sneer naar moeder Rachel heeft opnieuw laten zien hoe ingewikkeld familiedynamiek kan zijn.

André Hazes' Sneer naar Moeder Rachel: Familiedrama Neemt een Nieuwe Wending
Beeld: Youtube Toppers in Concert – Official

Een Open Boek op Social Media

De Hazes-familie is nooit verlegen geweest om hun leven met de wereld te delen, en deze laatste Instagram-story is geen uitzondering. De vraag blijft: is dit André’s manier om de vrede te bewaren, of slechts een sarcastische steek onder water? André Hazes’ sneer naar moeder Rachel blijft de gemoederen bezighouden.

André Hazes’ sneer naar moeder Rachel blijft onderwerp van gesprek

André Hazes weet hoe hij de aandacht moet trekken, of het nu met zijn muziek is of met zijn social media-antiek. Zijn recente drogisterijgrap naar moeder Rachel laat ons weer eens zien hoe dun de lijn is tussen familiehumor en verborgen verwijten. Terwijl de Hazes hun weg zoeken in de schijnwerpers van de media, blijft hun vermogen om ons te vermaken – op welke manier dan ook – onbetwist.

Check ook:

You May Also Like