Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes haalt moeder keihard door het slijk op Paaspop: “Die wordt gecremeerd”

andré hazes rachel
Beeld: Youtube, Instagram Rachel Hazes

In de familie Hazes is het eigenlijk altijd hommeles. Dochter Roxeanna praat al jaren niet met haar moeder Rachel, in tegenstelling tot André jr., die wel lange tijd close met haar was. Maar daar lijkt nu ook definitief verandering in gebracht te zijn. Tijdens zijn optreden op Paaspop van afgelopen weekend haalde André Hazes zijn moeder keihard door het slijk.

‘Moeder wordt gecremeerd’

Een toeschouwer van het festival, die het concert van André Hazes bijwoonde, deelde het incident met roddelkanaal Juicechannel. De bron schrijft: “Hij deed een opmerkelijke uitspraak over z’n moedertje. Hij had zo’n rookmachine onder het podium. Toen zei hij: ‘Ja, jullie zien rook hè? Geen paniek. Dat is mijn moeder, maar die wordt gecremeerd.”’

Steeds groter wordende vijandigheid

Dit incident toont aan dat de vijandigheid tussen André en zijn moeder steeds groter lijkt te worden. Eerder had Hazes al een sneer naar Rachel gemaakt in een Instagram-video, waarin te zien was hoe hij met zijn neefje naar een drogisterij ging en een foundation uit de schappen trok, waarbij hij opmerkte: “Dit is meer de kleur van mijn moeder.”

André Hazes

Check ook:

You May Also Like