Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes deelt schokkend verhaal uit verslavingsperiode: ‘Hele hotelkamer was vernield’

André Hazes' humor ten koste van Monique
Beeld: Instagram Monique Westenberg

André Hazes worstelde jarenlang met een ernstige drank- en drugsverslaving, waarbij hij af en toe volledig de controle over zichzelf verloor. In het nieuwste nummer van LINDA, doet hij een nieuwe bekentenis over een hefitg incident dat zich voordeed in een hotelkamer op Tenerife, samen met Monique en haar moeder.

André Hazes

Dronken in karaokebar

De zanger vertelt: “Een voorbeeld is het moment waarop Monique’s moeder 65 werd en met de hele familie wilde gaan wintersporten. Omdat ik echter een optreden had tijdens Holland Zingt Hazes, wilde ik niet meegaan uit angst iets te breken. Dus gingen we speciaal voor mij naar Tenerife”, vertelt André. “Tijdens onze eerste avond raakte ik dronken in een karaokebar, waar ik ook begon te zingen. Op een gegeven moment probeerde Monique me te laten stoppen, maar ik weigerde omdat ik altijd doorging totdat ik niet meer kon.”

Hotelkamer vernield

“Daarna kregen we een ruzie op straat”, vervolgt André. “Wat er daarna gebeurde, herinner ik me niet meer – tot het moment dat ik huilend wakker werd in de armen van mijn schoonmoeder, met een gebroken hand. Ik keek om me heen: de hele hotelkamer was vernield en Monique stond huilend in de gang”, voegt de zanger eraan toe. “Dat was het soort persoon dat ik was geworden door alcohol; iemand die alles kapotmaakte en dan een black-out kreeg. Gelukkig ben ik geen vechtersbaas, dus heb ik nooit geweld tegen anderen gebruikt. Maar ik moest wel naar het ziekenhuis vanwege mijn gebroken hand.”

Bron: Shownieuws

Beeld: Instagram André Hazes

You May Also Like