Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Amerikaanse vrouw geeft toe dat ze haar billen al twee jaar niet heeft afgeveegd

Iedereen heeft verschillende gewoonten en rituelen op het gebied van persoonlijke hygiëne, maar ik ben er zeker van dat we het er allemaal over eens zijn dat we allemaal onze achterkant afvegen nadat we naar het toilet zijn gegaan.

“Ik veeg al twee jaar mijn achterste niet af. Waarom zou ik, dieren doen dat toch ook niet!”

Nou, het lijkt erop dat niet iedereen dat doet nadat een Amerikaanse vrouw toegaf dat ze de afgelopen twee jaar haar kont niet had afgeveegd.

De vrouw heeft het internet letterlijk in rep en roer gebracht nadat de clip opnieuw was geplaatst in de ‘TikTok Cringe’-thread op Reddit.

In de clip begon de vrouw haar bekentenis: “Dus ik veeg mijn kont eigenlijk niet af. Als je erover nadenkt, zijn er in de natuur geen andere dieren die zich afvegen nadat ze naar het toilet zijn gegaan. Dus waarom doen we dat?”

Ze beweerde verder dat het een voordeel moet hebben om niet af te vegen.

“Ik weet niet echt wat het is. Maar als God zou willen dat we ons afvegen nadat we het toilet hebben gebruikt, zouden we een ingebouwde manier hebben om dat in onze anatomie te doen, begrijp je wat ik bedoel?”

Eh nee, niet echt.

“Dus omdat we dat niet doen,” zei ze, “geloof ik persoonlijk dat afvegen na gebruik van het toilet niet goed is voor je gezondheid.”

De vrouw vertelde de kijkers dat ze niet wisten ‘welke chemicaliën er in toiletpapier of in doekjes zitten’ voordat ze eraan toevoegde: “Dus persoonlijk denk ik dat het het beste is om gewoon niet af te vegen.”

Ze was duidelijk voorstander van de theorie en onthulde dat ze ‘ongeveer twee jaar geleden gestopt was met afvegen’.

Dus je vraagt ​​je misschien af: wat doet ze in vredesnaam? Zet je schrap.

De vrouw onthulde: “Ik begon de kattenbak te gebruiken in plaats van een toilet.”

@officialbarnation

she doesn't wipe her bum and this is why .. im scared

♬ original sound – Barnation

Check ook: Rokjes en stierrijden: een spannend avontuur in Benidorm!

You May Also Like