Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Als student maximaal lenen bij DUO, maar het vervolgens niet terugbetalen. Het kan!

studieschuld DUO

Als student maximaal bijlenen bij DUO, we doen het allemaal. Je moet namelijk gewoon genieten van je studententijd. En hoe wil je anders de dagelijse borrel bekostigen? Of een wintersport-tripje? Juistja, DUO is je beste vriend om snel zonder te werken aan geld te komen. Enige nadeel is dat als je na vele jaren klaar bent met je studie, je een ontzettend dikke studieschuld hebt en het allemaal moet terugbetalen. Maar het is het allemaal waard… toch? Nog fijner zou het zijn als je deze studieschuld gewoon helemaal niet hoeft terug te betalen. 

Gelukkig is daar nu dan eindelijk een oplossing voor! De Facebookpagina “Ome DUO” heeft namelijk een kink in de kabel gevonden, waardoor je het helemaal niet hoeft terug te betalen. Wat moet je doen? Je teert gewoon je gehele studie lang op DUO en als je eindelijk klaar bent, vertrek je gewoon met al je hebben en houden naar Panama! 

Waarom in godsnaam naar Panama? Panama heeft prachtige stranden en een prima klimaat, maar bovenal heeft Panama geen uitleveringsverdrag met Nederland! Oftewel DUO kan lekker fluiten naar zijn centen en jij kan rustig genieten van je Long Island Iced Tea. Enige echte nadeel is wel dat je niet meer terug naar Nederland kan komen. Ach, dan moet je maar zorgen dat al je vrienden naar jou toe komen! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like