Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Alleen Fans’-moeder (37) zoekt 25-jarig vriendje die bed met vrienden wil delen

alleen fans moeder

Dat een vrouw een jongere vriend wilt of heeft, is in 2023 natuurlijk een doodnormale zaak. Dat een vrouw een “Alleen Fans”-account heeft, is ook niet meer iets om je dood te schrikken. Maar een vrouw die een 12 jaar jongere vriend zoekt die haar zal toelaten om het bed met zijn vrienden te delen is wel nieuw. Voor ons in ieder geval wel. Lees maar verder om alles te weten te komen over deze bijzondere vrouw.

Alleen Fans moeder
Beeld: Facebook

Jongere mannen

De 37-jarige noemt zich Blogmama op TikTok en maakte in het verleden vaker video’s over het feit dat ze in het bijzonder jongere mannen aantrekkelijk vind. Ze wilde haar vaste volgers trakteren en deed dat op een bijzondere manier: door een Only Fans account aan te maken, die intussen een groot succes is. Ook heeft ze een eigen site, waarop ze schrijft: “Ik ben een 36 jarige single moeder en woon in het gezellige Arnhem. Ik geniet van elke dag en ik vind het belangrijk gelukkig te zijn. Wees een mooie vormgeving van jezelf! Ik ben lief, oprecht en maak met veel plezier 18+ content.”

Vriendje met vrienden

PowNed haalde het succes van deze moeder aan bij het geven van tips op financieel gebied: “De bloggende moeder (37) geeft tips en tricks hoe mensen kunnen rondkomen in deze dure tijden. Meer dan de helft van de huishoudens komt niet of nauwelijks rond, maar zover laat blogmama het niet komen. Zij laat zien hoe ze een aardig zakcentje als OnlyFans model verdient.” Blogmama is verder op zoek naar een vriendje die maar 25 jaar oud is en die bereid is ook zijn vrienden met haar te delen. Ben je dus bereid om dat te doen en heb je de leeftijd van 25 jaar, dan kun je in de onderstaande video’s meer info vinden om je aan te melden.

@blogmama18

♬ Blitzkrieg 2022 – Drammen – Kris Winther & SuperJonny & Rapposaurus Rex
@blogmama18

♬ Originalton – 🫀🏥
@blogmama18

♬ Vibe maar – 𝑺𝑫🤍.

Check ook: Vriend van Barbie deel luidruchtige slaapkamer-video op verkeerde kanaal

Bron & Beeld: showmag.nl

You May Also Like