Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Alleen Fans’-model doet boodschappen in broek die toch wel een beetje de aandacht trekt…

'Alleen Fans'-model doet boodschappen in broek die toch wel een beetje de aandacht trekt...
Beeld: Instagram themarisolyotta

Een ‘Alleen Fans’-model heeft onlangs voor behoorlijk wat opschudding gezorgd tijdens haar boodschappentripje. Terwijl de meeste mensen zich in gewone kleding hullen om naar de supermarkt te gaan, koos dit model voor een opvallende outfit die ongetwijfeld de aandacht van voorbijgangers trok. Benieuwd naar wat ze droeg en waarom? Lees verder om alle details te ontdekken over deze opvallende boodschappenexpeditie.

Bijzondere broek

Deze dame heeft wel een hele bijzondere broek. Marisol Yotta is de uitvinder van deze broek. En niet geheel verrassend is er nog veel meer leuks van haar te vinden op haar TikTok. Zo zien we Marisol ook wel eens naar buiten gaan in de boodschappenbroek, voor extra voordelen. Dat ze een fashionicoon is, is zachtjes uitgedrukt. Een echte trendsetter. Marisol wordt de uitvinder van het jaar. Haar creativiteit en inventiviteit zijn werkelijk bewonderenswaardig, en dat zal zeer binnenkort duidelijk worden. De heren zal je niet horen klagen!

'Alleen Fans'-model doet boodschappen in broek die toch wel een beetje de aandacht trekt...

Voordelen van deze broek

Met de feestdagen in aantocht is het tijd om na te denken over het kiezen van de perfecte feestoutfit. Voor velen kan dit betekenen dat ze op zoek gaan naar een feestelijke broek om te dragen bij speciale gelegenheden. Maar wist je dat een goede broek meer voordelen kan hebben dan alleen stijlvolle feestkleding? Naast het verbeteren van je uiterlijk, kan de juiste broek ook onverwachte voordelen opleveren, zoals het aantrekken van extra vriendelijk mannelijk personeel en een mogelijk voordeel bij de kassa en uhm hij is ook lekker luchtig!

Check ook:

You May Also Like