Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Alex Soze spot met ‘Little Kleine’ na documentairebeelden: “Nu begrijp ik je naam”

Alex Soze spot met 'Little Kleine' na documentairebeelden: "Nu begrijp ik je naam"
Beeld: Instagram Alex en Lil kleine

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft Alex Soze, de kwal van Nederland, besloten om Lil’ Kleine publiekelijk te bespotten nadat hij de eerste beelden van diens documentaire had gezien. In een Instagram-video uitte Soze zijn sarcastische verbazing over de onthullingen in de documentaire en maakte hij enigszins denigrerende opmerkingen over de jeugd van Lil’ Kleine. Dit alles naar aanleiding van een fragment waarin de rapper openhartig sprak over zijn moeilijke relatie met zijn moeder.

Alex Soze spot met ‘Little Kleine’ na documentairebeelden

In een recente video heeft influencer Alex Soze zijn hilarische kijk op rapper Lil Kleine gedeeld, waarbij hij de documentairebeelden van de rapper op humoristische wijze belichtte. Soze begon de video met een knipoog naar Lil Kleine en benadrukte dat hij geen hekel aan hem heeft, maar dat hij de documentaire onthullingen niet kon laten liggen. Met een mix van sarcasme en spot haalde Soze de rapper flink over de hekel, en zijn reactie op de beelden uit de documentaire leverde veel lachen op bij zijn volgers. De influencer maakte zelfs een hilarische verwijzing naar de straatcredibiliteit van Lil Kleine en zijn naam.

Bekijk hier de video:

Docu van JORIK

Een documentaire over Lil Kleine iedereen praat erover. Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, is een controversiële Nederlandse rapper en mediafiguur. In de afgelopen jaren heeft hij de krantenkoppen gehaald vanwege zijn muziekcarrière, persoonlijke leven en wangedrag. Deze documentaire, getiteld “Jorik,” belooft een diepgaand inzicht te bieden in het leven van Lil Kleine, maar zal het ook zijn critici overtuigen? Laten we eens kijken naar wat deze documentaire te bieden heeft en of het de moeite waard is om te bekijken, ongeacht je mening over de artiest.

Check ook: LIL KLEINE BLIKT TERUG OP AUTODEUR-INCIDENT: ‘KAN GEBEUREN IN EEN RELATIE

You May Also Like