Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Agente ontslagen vanwege bijzondere selfie

Het is de ultieme fantasie van bijna iedere man: een blote vrouw in een politiepakje. Er is natuurlijk niks opwindender dan verleid worden door een knappe vrouw met gezag. En ja, met zulke stoute fantasieën verdien je natuurlijk straf en wie kan dat nou beter dan de dominante politie agente? Maar als politieagente is het misschien niet echt slim om je machtspositie te misbruiken om mannen te verleiden. Hier kwam de Mexicaanse agente Nidia Garcia ook achter nadat de topless selfie die ze maakte in haar dienstauto op het internet verscheen.

Toen de hitsige agente haar patrouille rondje reed door een afgelegen gebied in Escobedo, een stadje in het Noorden van Mexico, besloot ze een stoute selfie te maken voor op Snapchat. Ze kroop op de achterbank van haar patrouille auto met maakte een verleidelijk foto terwijl ze met haar blote borsten een machine geweer vast houdt. Toen de topless selfie volgende dag op Facebook verscheen was haar carrière bij de Mexicaanse politie over. Haar leidinggevende was op z’n zachtst gezegd niet blij met de selfie van Nidia en besloot haar per direct te ontslaan. Nidia zou zelf ook ontzettend veel spijt hebben van haar actie, zo zei ze: “Ik bied mijn excuses aan voor deze actie, die mij en mijn familie veel schade heeft gebracht”.

Haar carrière bij de politie mag dan misschien wel over zijn na haar uitdagende selfie, zonder werk zal Nidia niet komen te zitten. Na het lekken van de foto op social media werd de sexy ex-agente namelijk bedolven onder de verzoeken van modellenbureaus die haar een contract wilden aanbieden om haar te laten poseren in mannenbladen. Of Nidia ook daadwerkelijk een carrièreswitch zal gaan maken is niet duidelijk. Helaas voor al de boeven zal deze sexy agente niet meer op dievenjacht gaan. Maar wie weet trekt ze snel weer der stoute pakje aan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like