Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Afghaans jochie maakt Messi-shirt van plastic en krijgt gesigneerd shirt

afghaans-jochie

Het Afghaanse jongetje Murtaza Ahmadi werd afgelopen weken een wereldhit op internet. Hij droeg een zelf geknutseld Messi shirt, gemaakt van een plastic tasje. Murtaza heeft het shirt samen met zijn broer gemaakt, omdat zijn ouders geen echte voor hem konden betalen. „Hij bleef dagen huilen en bleef maar om het shirt vragen, tot zijn broer Hamayon hem hielp een replica te maken van een plastic zak”, vertelt de vader van Murtaza aan CNN. „Vanaf dat moment stopte hij met huilen.”

Nadat de foto van het jongetje op een Turkse blog kwam, was de wereld ontroerd. Veel mensen gingen op zoek naar Murtaza.

Onlangs werd het jongetje gevonden en dat bleef ook bij voetballer Messi niet onopgemerkt. Het jochie kreeg via de post twee gesigneerde shirts en een voetbal van de échte Messi. 

Uiteraard kon het jongetje zijn geluk niet op. De Afghaanse voetbalbond heeft ook nog laten weten dat Messi de kleine Murtaza wil ontmoeten. Nog even afwachten dus! En tot die tijd steelt Murtaza de show in zijn gesigneerde shirt. 


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like