Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Action verkoopt deze geniale mini-bbq voor een prikkie!

Action verkoopt deze geniale mini-bbq voor een prikkie!
Beeld: Action

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de temperatuur stijgt, is er weinig zo heerlijk als relaxen en buiten eten. Tijd dus om de barbecue aan te steken! Helaas is het niet altijd praktisch om je grote barbecue overal mee naartoe te nemen. Gelukkig behoort dit probleem nu tot het verleden met de introductie van de draagbare mini-BBQ van SUMM Easy-G, verkrijgbaar bij Action.

Mini-BBQ

De Easy-G maakt zijn naam waar, want deze mini-BBQ wordt ongetwijfeld jouw nieuwe beste vriend deze lente en zomer. Met een gewicht van slechts drie kilogram en afmetingen van 17,8 bij 28,5 centimeter, is deze kleine krachtpatser eenvoudig mee te nemen. Hij werkt op 4 AA-batterijen, dus je hebt geen stopcontact nodig. Of je nu in het park, op een festival zoals Lowlands of Down The Rabbit Hole, of op een camping bent, deze BBQ gaat gemakkelijk met je mee.

De mini-BBQ van SUMM Easy-G is ideaal om overal te grillen, van kip tot groenten, zonder dat je hoeft te settelen voor koude blikvoeding. Je vrienden zullen je zeker dankbaar zijn tijdens elk festival!

mini-bbq
Beeld: Action

Dubbele grill-laag

Dit slim ontworpen apparaat beschikt over een dubbele grill-laag; je kunt bovenop grillen en onderaan braden. Het gebruikt ook een innovatieve olie-houtskool-scheidingsstructuur die voorkomt dat olie het houtskoolvuur bereikt, waardoor rookoverlast tot een minimum wordt beperkt. Bovendien zorgt het winddichte binnentank en luchtvoersysteem voor efficiënte verbranding van de houtskool, wat nog minder rook oplevert. Na het grillen is de hele barbecue eenvoudig te reinigen.

Deze handige mini-BBQ is nu te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs van slechts €39,95 in de webshop van Action.

En als je tijdens het grillen wilt genieten van je favoriete muziek, check dan ook het volgende artikel.

mini-bbq
Beeld: Action
mini-bbq
Beeld: Action

Check ook:

Action verkoopt nu de verslavende Slush Puppy’s voor thuis voor €0.99!