Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast heeft Action Man-verzameling die fortuin waard is

action man

Weet je nog dat je vroeger als kind non stop speelde met Action Man? Eigenlijk was het een soort barbiepop voor jongetjes, maar dat wilde we toentertijd niet toegeven. Wie zijn liefde voor Action Man wel wil toegeven is de 57-jarige Richard.

De Britse vader heeft namelijk in de loop der tijd een flinke verzameling van Action Man poppen opgedaan. Die verzameling is na jaren sparen uitgegroeid tot 500 poppen! Echt insane. Je vraagt je vast af wat dat gekost zou hebben? Richard is er maar liefst 10.000 Britse Pond aan kwijtgeraakt. Dat is omgerekend ruim 11.000 euro. We snappen wel dat je dat niet zomaar wegdoet.
 

Action Man

In bovenstaande video kun je zijn inmens grote verzameling zien. Onze inner-jongetjeshart gaat er sneller door kloppen! Zo kun je ook zien dat hij zelfs Action Man’s uit de jaren ’60 heeft. Een waardevolle verzameling, dus! 
 

Nog meer verzamelen

Richard is niet de enige die een hele hoop heeft verzameld gedurende zijn leven. De 33-jarige Sarah heeft maar liefst 50.000 Britse Pond uitgegeven aan haar Disneyverzameling. Dat komt neer op zo’n 58.000 euro. Bizar! Ze heeft zelfs een nieuw optrekje moeten kopen om al haar Disneyspullen kwijt te kunnen. Haar passie gaat dus héél ver.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like