Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

93-jarige oma gaat viraal met reactie op de dood van haar ex

Beeld: TikTok

Een 93-jarige oma is viraal gegaan met haar reactie op de dood van een ex, waarbij veel mensen zeggen dat ze hopen dat ze net als zij zullen zijn als ze ouder is.

Lillian Droniak

Lillian Droniak, uit Shelton, Connecticut, is een soort online legende geworden na het maken van een reeks hilarische TikTok-video’s, nadat ze het account in november 2019 samen met haar kleinzoon had opgestart. Volgens Newsweek begonnen Droniak en haar kleinzoon ongeveer tien jaar geleden voor het eerst samen video’s te maken op YouTube, en creëerden ze het TikTok-account oorspronkelijk als grap om in een van de YouTube-posts te verschijnen.

Hoe het begon

Het account ging echter al snel van start en bracht Droniak in de schijnwerpers van TikTok, en de rest is natuurlijk geschiedenis. In een van haar recente clips nodigde de grootmoeder haar volgers uit om zich samen met haar klaar te maken terwijl ze het graf van een ex-vriend bezocht, met als onderschrift: ‘Gefeliciteerd Bruce, ik hoop dat je in vrede doodt bent.’

Ze bezoekt het graf van haar ex

In de video zien we haar make-up opdoen en zich aankleden, voordat ze met wat bloemen naar de begraafplaats gaat. “Maak je klaar om samen met mij het graf van mijn ex te bezoeken”, zegt Droniak tegen de camera. “Vandaag is hij jarig en ik wil wat bloemen langsbrengen! Natuurlijk was hij een waterteken… maar soms mis ik hem wel. Hij kon goed kussen! ‘Hij huilde als een baby toen ik hem dumpte… Dus ik ga babyoorbellen dragen. Kijk eens hoe schattig ze zijn!” Nadat ze ons haar outfit had laten zien – een felpaarse broek met een gestreept paars en roze T-shirt, voegde Droniak eraan toe: “Ik breng hem nepbloemen, zodat ze niet sterven zoals hij.”

De video gaat viraal

De video laat haar vervolgens over de begraafplaats lopen, terwijl ze zegt: “Ik heb de begraafplaats bereikt. Gefeliciteerd met je verjaardag Bruce!” De video heeft 1,8 miljoen likes en maar liefst 16,7 miljoen views opgeleverd, waarbij één persoon commentaar gaf: “Oma Droniak, ik wil net als jij doden als ik ouder word.”

@grandma_droniak

happy birthday bruce i hope youre slaying in peace

♬ original sound – grandma_droniak

Check ook: MET DE OMA VAN ELKE MOET JE GEEN RUZIE KRIJGEN WANT DIE SLAAT JE OP JE BAKKES

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok

You May Also Like