Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

5 heerlijke herinneringen aan je groep 8 en klassenfeestjes

Groep 8 was misschien wel een van de spannendste jaren op de basisschool. De CITOtoets, een middelbare school uitkiezen en je vertrouwde klasgenootjes achterlaten. Maar ook het jaar waarop er een (of zelfs meerdere) klassenfeesten gegeven werden. En dat was toch wel echt een van de hoogtepunten.

We nemen je even mee terug naar die tijd, want er zijn genoeg herinneringen op te halen aan deze fuifjes! 

1 Schuifelen

Niks meer dan normaal toen je een fuif gaf. Oja, een fuif. Dat deden we ook nog ja, met extra veel frisdrank. We dwalen af. Schuifelen! Wie scoorde wie op die avond? En nee ik heb het niet over een potje tong worstelen, dat deden we toen nog niet. Nee, elkaar vast pakken en misschien kwam je wel dichter bij elkaar. Of bleef je alleen achter…

2 Apenkooien

Yes!!! Dit was denk ik wel het leukste van allemaal om te doen tijdens gym.

3 Knikkeren

Wie deed dit nou niet op het schoolplein. En balen als je jouw grootste knikker had verloren. Of ja balen, eerder huilen.

4 Een eigen tafel. Met la!

Daar stopte je sowieso allemaal stiekeme spullen in en geheime briefjes.

5 Diddle, Pokémonkaarten en Flippo’s

Voornamelijk verzamelde de meisjes Diddle en de mannen Pokémonkaarten. Flippo’s werd door iedereen gedaan. Wat waren die leuk! De dikke mappen kwamen op het schoolplein te voorschijn en ruilen maar! Verkooppraatjes werden toen al gehouden;)

Natuurlijk deed je nog veel meer. Bijvoorbeeld: Na school elkaar opbellen om af te spreken, terwijl je elkaar net nog gesproken hebt. Achter elkaar aan rennen, verstoppertje, wasmachine op het klimrek, flesje draaien op een fuif.

Tijden om nooit meer te vergeten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like