Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

25 gratis films! Pathé Thuis Trakteert Ziggo-Klanten op Filmplezier

25 Gratis films
Beeld: Pexels Andrea

Heb jij ook zo’n zin in een filmavondje, maar zit je krap bij kas? Geen zorgen, want als je Ziggo hebt, komt Pathé Thuis met een knaller van een aanbod: 25 gratis films die je hart sneller laten kloppen! Ja, je leest het goed. Of je nu zin hebt in een diepgaand drama of juist een luchtige comedy, er zit vast iets tussen dat je nog niet gezien hebt. En wij? Wij doken erin om de pareltjes voor je op te duikelen, zodat jij niet hoeft te scrollen tot je een ons weegt.

25 Gratis films Dus Pak Popcorn en Afstandsbediening

Stel je voor: je ploft neer op de bank, ready voor wat kwaliteitstijd met je tv, en dan… 25 gratis films! Als je interactieve tv van Ziggo hebt is het feest, want tot de 25e van februari kun je je hart ophalen aan een selectie gratis films van Pathé Thuis. Gewoon, onder het kopje ‘Entertainment’ op je tv. Ideaal voor de filmfanaat met een strak budget.

25 Gratis films
Beeld: Pexels JESHOOTS

Wat we kunnen verwachten?

Laten we eerlijk zijn, gratis betekent niet altijd goed. Maar geen zorgen, we hebben de krenten uit de pap gevist. “The Fabelmans” van Spielberg? Een must-see. “Stillwater” met Matt Damon als een vader op een missie in Frankrijk? Absoluut de moeite waard. En voor de horrorliefhebbers onder ons: “I See You” laat je gegarandeerd niet koud. Dit trio bewijst dat er nog steeds juweeltjes te vinden zijn tussen de gratis films.

Hoe Zit het met de Niet-Ziggo-Klanten?

Voel je je een beetje buitengesloten zonder Ziggo? Geen paniek! Er zijn genoeg andere spannende series en docu’s op platforms zoals Apple+ en NPO die je zeker zullen bekoren. Van thrillerseries van de makers van “Fargo” tot diepgaande documentaires over de echte Oppenheimer-spion, er is voor elk wat wils.

Deze films moet je zeker bekijken, maar waarom? Nou, omdat we allemaal wel wat entertainment kunnen gebruiken zonder diep in de buidel te tasten. En wie weet, misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete film. Dus, waar wacht je nog op? Duik in het aanbod en laat je verrassen door de 25 gratis films van deze filmselectie.

Jouw Ticket naar Filmgeluk

Dus daar heb je het, een gouden kans om enkele topfilms te bekijken zonder een cent uit te geven. Of je nu fan bent van Spielberg’s persoonlijke verhalen, de avonturen van een vastberaden vader in Frankrijk, of een goed gemaakte horrorfilm, deze gratis selectie van Pathé Thuis heeft voor ieder wat wils. En het mooiste? Je hoeft er je bank niet eens voor af! Dus, pak die popcorn, nestel je comfortabel op de bank en geniet van een filmavondje op kosten van Pathé. Ben je klaar voor deze 25 gratis films?! Wat wil je nog meer?

Check ook:

You May Also Like