Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

21 Mensen die zo slecht zijn in flirten en daten dat je er ‘brain freeze’ van krijgt

Flirten en daten kunnen soms behoorlijk lastig zijn. Het vergt moed, zelfvertrouwen en een vleugje charme om succesvol te zijn in de romantische arena. Helaas zijn er mensen die zo onhandig zijn in het flirten en daten dat ze eerder ‘brain freeze’ veroorzaken dan vlinders in de buik. In deze komische blik op onhandige romantiek zullen we 21 mensen onder de loep nemen die zo slecht zijn in flirten en daten dat het bijna pijnlijk wordt om naar te kijken.

Tips voor het daten en flirten

Voordat je een enorme brain freeze krijgt van de plaatjes, kun je je hart alvast gerust stellen met enkele tips om te daten en flirten. Als het gaat om daten en flirten, zijn er een paar belangrijke tips die je kunt volgen. Ten eerste is het belangrijk om jezelf te zijn en authentiek te blijven. Vergeet niet dat je wilt dat iemand verliefd wordt op de echte jij, niet op een geacteerde versie. Wees zelfverzekerd en straal positiviteit uit, luister actief naar je date, maak oogcontact en wees attent met kleine gebaren. Houd het luchtig en vermijd zware onderwerpen, wees geduldig in je zoektocht naar de juiste persoon en vertrouw op je intuïtie als iets niet goed aanvoelt. Onthoud dat daten een leerproces is en dat het oké is om af en toe onhandig te zijn.

Zo moet het dus niet!

Stel je voor, je bent aan het daten en je date zegt tegen je: “Wat ben jij schattig!” In plaats van een gepaste reactie te geven, flap je eruit: “Je hond is schattig!” Oeps, daar ging je kans op een romantisch moment. Soms kunnen onze hersenen ons in de war brengen en ons de verkeerde woorden laten zeggen op het verkeerde moment. Het kan ongemakkelijk zijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat iedereen wel eens een blunder begaat. Lach erom, herstel jezelf en probeer die charmante opmerking op een ander moment te maken. Het is een les in het omgaan met onverwachte situaties en het leren van onze fouten.

Maar goed, laten we eens gaan kijken naar mensen die geen kaas van flirten en daten hebben gegeten. Haha.

1

slecht in flirten

2

3

slecht in flirten

4

5

slecht in flirten

6

7

slecht in flirten

8

9

slecht in flirten

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Check ook: 10 GASTEN DIE GEEN KAAS HEBBEN GEGETEN VAN FLIRTEN

Bron & beeld: kakhiel


You May Also Like