Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

20 mensen delen de snelste manieren waarop ze ooit iemand hebben zien ontslaan

Beeld: Pexels

De eerste dag bij een nieuwe baan kan behoorlijk overweldigend zijn. Tussen het onthouden van namen, het eigen maken van protocollen en het aanpassen aan een dynamische omgeving door, is het een uitdaging om kalm te blijven. Tegelijkertijd wil je zowel je baas als jezelf ervan overtuigen dat je alle nieuwe verantwoordelijkheden aankunt.

Iemand hebben zien ontslaan

Maar niet iedereen kan de druk van het starten van een nieuwe baan aan, en helaas slagen sommige mensen erin hun positie net zo snel te verliezen als ze deze hebben verdiend. Redditors hebben onlangs verhalen gedeeld over de snelste manieren waarop mensen ooit zijn ontslagen, dus we hebben hieronder enkele van hun meest schokkende en vermakelijke anekdotes verzameld. Veel leesplezier en voel je dankbaar dat het je is gelukt een baan te behouden, en zorg ervoor dat je de verhalen waarvan je niet kunt geloven dat ze echt zijn gebeurd, een positieve stem geeft!

1. Op de eerste werkdag wierp hij één blik op zijn toekomstige baas en verklaarde: “Ik zal niet werken onder een vrouw”. Daarom werd hem de deur gewezen.

2. Ik heb in de IT gewerkt op een middelbare school. We hebben een nieuwe HS-technicus ingehuurd. Hij kwam mij een paar dagen schaduwen. Ik zei hem dat hij niet met geld of kinderen moet rotzooien, en jij bent goud waard. Twee weken later had hij een relatie met een middelbare scholier. Ter plekke ontslagen.

3. Eerste werkdag, ingehuurd door een uitzendbureau. Ik en een andere man stoppen spullen in dozen en plakken ze dicht, stapelen dozen op een pallet. Hij kan het niet bijhouden, kan nauwelijks een bandpistool gebruiken en besluit dat het tijd is voor een pauze. Gaat naar de lunchroom en neemt een lunch. Het was de lunch van de baas, hij stal de maaltijd van de man die zijn vrouw voor hem had bereid. De baas kwam 15 minuten later langs en wil weten wie zijn BBQ, plakkerige vingers en BBQ op zijn shirt heeft opgegeten, hij ontkent het. Ik keek alleen maar naar hem en de baas en zei: ‘Nou, ik hoop dat het een goede man was.’

4. Kerel stuurde aan het begin van de trotsmaand een bedrijfsbrede e-mail met daarin bijbelverzen over hoe alle homo’s van deze planeet weg moeten zijn.

5. Een collega liet een middelbare scholier de bus besturen. Tot ziens!

6. Ik was politie-instructeur. Ik reed over een weg om wat spullen af ​​te leveren (halverwege de dienst) en ik zag dat de koplampen op de tegenoverliggende rijstrook niet naar mij toe bewogen. Ik ging langzamer rijden en merkte toen dat het een gemarkeerde eenheid was. Ik stopte ernaast en de agent sliep… midden op de weg, eenheid in het park, mond open in slaap!

7. De 13-jarige zoon van de baas willen versieren

8. Binnen twee weken werd er een nieuwe huurling gevonden, slapend midden in een fort met inventaris dat hij had gemaakt. Ze lieten hem meteen naar buiten lopen.

9.

Restaurantopening. Zijn eerste werkdag. Smakte de kont van een server. Ik denk dat hij het die dag misschien maximaal 2 uur heeft volgehouden. Ik kan niemand anders bedenken die ik sneller heb ontslagen.

10. Hij filmde van onder de deur van het damestoilet. Ik begrijp niet hoe het mogelijk is om dit te doen.

11. Een collega kwam dronken naar zijn werk en toen zijn supervisor hem begon te berispen, gaf hij (collega) over.

12. Ik zag iemand in een klantenservice-/intakepositie binnen ongeveer 15 minuten weg. Ze waren speciaal ingehuurd om Spaanstalige oproepen te beantwoorden en hadden het bedrijf verteld dat ze tweetalig was in het Engels/Spaans.

Ze kon eigenlijk geen Spaans spreken. Ik weet niet zeker hoe ze zich een weg door het interview heeft gefingeerd.

13. Werkte in een restaurant en toen de tafel hun Mai Tai wilde terugbrengen, zette de server het recht voor hun neus en zei: “Het smaakt prima.”

14. Werd betrapt op het stelen van geld uit de kassa in het eerste uur dat hij dat verdomde ding zelfs maar aanraakten verband hiermee: een andere collega werd in de laatste twee uur van zijn laatste dienst voor hetzelfde ontslagen.

15. Ik werk met mensen met speciale behoeften. Een collega van mij die drie dagen eerder was begonnen, werd ontslagen omdat hij een vuistgevecht had gekregen… met een van de mensen met speciale behoeften.

16. Ik werk bij een plaatselijke supermarkt en op een dag hadden we een nieuwe medewerker op de bakkerijafdeling. Haar eerste dag komt eraan en ze heeft de eerste dag niet gebeld en is niet komen opdagen … en een paar dagen later komt ze binnen en winkelt alsof er niets is gebeurd.

17

Ik zag hoe een man in een echt luxe restaurant een stoomschip rond rosbief tevoorschijn haalde voor een groot brunchfeest. Hij probeerde het op te zetten en liet het op de grond vallen. We hebben het allemaal gezien. Net als zijn manager. Hij zette hem meteen weer rechtop en begon te snijden. Ze heeft hem binnen enkele minuten weggejaagd.

18

Kerel kwam opdagen op zijn eerste dag nadat hij zuur had ingenomen. Vertelde de baas dat zijn zuur in werking trad.

19.

Een vriend begon vele jaren geleden met een parttime baan bij Pizza Hut. De eerste klant die hij een pizza meenam, vroeg om ontslag en dat deed hij. Om eerlijk te zijn tegenover de klant: mijn maat had een stuk kaas helemaal van de pizzaschotel tot aan zijn kin. Hij dacht dat niemand zou merken dat er ook maar één stukje pepperoni ontbrak. Hij was fout.

20.

Iemand idioot maakte tijdens de oriëntatie een racistische ‘grap’ over een zwarte dame. HR heeft hem er onmiddellijk uitgezet.

Check ook: 35 MEDEWERKERS DIE KORT NA DEZE FOTO’S WERDEN ONTSLAGEN

Bron: boredpanda

beeld: Pexels

You May Also Like